Аватаров всушност покажува за веродостојноста на типовите, прво Гетафе тепајте го, после Барса.
Остај то шо тепал со еден гол разлика, Реал секоја сезона ја почнува со +12 бода, 2 пати го тепа Гетафе и 2 пати Атлетико Мадрид. То ти е од секогаш, освен ако не игра за ништо Реал па на другиве да им е потребен опстанок или да се борат за квалификации уефа... Friends with benefits ти се тие
Real - Barcelona
1; 1-1; 1-1 3+; 1-1&2+pp; T1 2+; T1 2+pp;
Real - Barcelona
1; 1-1; 1-1 3+; 1-1&2+pp; T1 2+; T1 2+pp;
Проблем дечко ? Криво ти е нешто ?
Мене ми е да не те мачи нешто? Ко криво да ти е на душичката ? Гледам и кај вас во фан клубо се жалашГледаше дека цитираното беше за братските клубови Гетафе и Реал Мадрид.
Иначе нормално дека и ти еднаш ќе погодиш, кога секој пат го типуваш Ел Класико во корист на Реал. Дали го имаш одиграно сето тоа, воопшто не ме интересира
Многу си фатил бре хеејјјСтрашно, во неделата само Реал ме падна против Гетафе, денеска ќе ги тепаат Барса, па ајде бе ојте у ....................
На wwin.......
Прегледај го приврзокот 48253
Со оглед на то шо немам депозитирано и не е лошо, после то направив на Live 3,54 евра и ги потрошив на покер, идиот сум. Иначе еве сега 10 евра чекам уште 2 утакмици 1,05 па ќе правиме нешто до 30 па да ги подигнам. Во SportLife, пишам 3 тениса плуски минуски, се си влегува во ред и со целиот ум ја пишам Барса 2 -.-Многу си фатил бре хеејјј
Ајде сликај еден тикет да видиме дали си уплатил.Проблем дечко ? Криво ти е нешто ?
Ко че погодиш ти толки типови за ЕДНА утакмица со толкави коефициенти јави ми се ок ?
Лос Анџелес - ПР Ајсландерс (Порторико) 1&3+ 2,10