грев е пура да пафкашOvie se vovlekuvaat???
Poso kako sto znam puri ne se vovlekuvaat, a vie se zalite drobovite...da ne ne se vovlekuvaat ni ovie?
Ќе ти најдеме цигариљоси,ама за Џони малце потешко..Има останато од Бране ако сааш..Ухх како би завлекол една ваква сеа уз пратња со џони шета ... се стрвам
Не фала ти пии ги лигите од бранќеЌе ти најдеме цигариљоси,ама за Џони малце потешко..Има останато од Бране ако сааш..
Може може,не сум пробал.А за да се уверам дек не лажеш(а знам дека не лажеш ) ќе пробам,колку и да коштаат.Zosto mi go nema prviot komentar be, sekogas vaka koga sum od mobilen I citiram povekje lugje ili se nadopolnuvam...
Doc Holliday, kubanski puri ne se vovlekuvaat. Ne bidi budala. Procitaj kade sakas, prasaj kogo sakas. Ili dovolno e nekoj mafijaski film da gledas I da primetis deka ne gi vovlekuvaat, samo gi drzat vo ustata. Zatoa I tie mng sto pusat kubanki, fakjaat rak na jazik ili vo vnatresnosta na ustata.
Cim kostanje spomnuvas, ne se za tebeМоже може,не сум пробал.А за да се уверам дек не лажеш(а знам дека не лажеш ) ќе пробам,колку и да коштаат.
Да затоа Тито од рак на устата умре бог да го прости. Таа пурата од Фидел од уста ја немаше изваено.Zosto mi go nema prviot komentar be, sekogas vaka koga sum od mobilen I citiram povekje lugje ili se nadopolnuvam...
Doc Holliday, kubanski puri ne se vovlekuvaat. Ne bidi budala. Procitaj kade sakas, prasaj kogo sakas. Ili dovolno e nekoj mafijaski film da gledas I da primetis deka ne gi vovlekuvaat, samo gi drzat vo ustata. Zatoa I tie mng sto pusat kubanki, fakjaat rak na jazik ili vo vnatresnosta na ustata.
Нема голема разлика поред мене едино што цигарите можеби количински повеќе се пушат, пошто сепка цигариљосиве се појјаки ама и повеќе време горат.Како може да се “поздрави“ од класична цигара кога им се става некоја си арома.Тоа значи дека има милион пати повеќе адитиви од обична цигара.
Sto ti e so sarkazmov?Да затоа Тито од рак на устата умре бог да го прости. Таа пурата од Фидел од уста ја немаше изваено.
Дека малце претерувате со тоа ракот и цигарите.Sto ti e so sarkazmov?
Pahaha, okДека малце претерувате со тоа ракот и цигарите.