Рок музика и рокерски бендови

Член од
30 октомври 2007
Мислења
12
Поени од реакции
0
ZNAM DEKA NE SPAGAM BAS MN. VO TEMAVA NO DALI ZNAE NEKOJ KAKO MOZAM DA NAJDAM NEKOI ALBUM OD SEX PISTOLS DA GO SIMNAM CEL. I DALI ZNAE NEKOJ DALI MOZE I AKO MOZE KAKO DA SE SIMNE SEKOE KLIPCE OD YOU TUBE?
:salut:

shadow_rr

Resistance is Futile
Член од
8 јули 2006
Мислења
1.807
Поени од реакции
323
PaNKeR, научи се да постираш како што треба, а не да правиш уште два безсмислени постови под првиот.
WhiteSnake напиша:
You Tube e samo za gleda ne mozas da slegnas :(
Може и да се спуштаат од YouTube сптови, ама се отвораат само со плеер кој го поддржува (.flv) форматот.

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Чоек не го тупи, и јас се што имам на хард е пиратско, ама правилата на форум си се јасни - без пиратерија на форум.

Енд оф факинг стори.

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Ма не се замарам више со тоа си собрав доволно музика околу 150 двд Цд-а имам со песни секој албум го имам така да не се мачам:)

Нека живее ширатеријата

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Не ми се веруе колку замрела темава...

Ај ќе ја оживеам со веста која е врв насекаде (и на насловна ја имаше) а тука никој ништо не пишал... мислев или тука или на Led темата да ја пишам, ама ај оваа нека живне малце...

10-12-2007. Место 02 Arena, London - бенд - Led Zeppelin

Факинг неверојатно.

Постава иста само место Џон Бонам, неговиот син, Џејмс (ебате ѕверот на бубњеви што е).

Концертот - нешто што се доживува еднаш на 2000 години. Чекаме дивиди да излезе, па да го изгледаме асално. Од милион луѓе, само 20000 среќници можеа да го видат тоа. Еден од најдобрите бендови во историјата свири пак.

Моменти милијарда, може да се пишува до утре...

Ѕверои. Толку.

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Можни сценарија: Ке напраат само турнеја/Ке напраат турнеја и албум.

Член од
5 септември 2007
Мислења
11
Поени од реакции
0
Од you tube може да се спуштаат, да се зачувуваат клипови на www.keepvid.com ! Ама може да се гледаат само со плеер што го поддржува тој формат!

Иначе за Led Zeppelin...сте приметиле ли како почнаа сите старци да се враќаат?
Работава е нешто како "Rock 'till you die"!!!

Епа тоа.

Kajgana Shop

На врв Bottom