Фан Клуб: Арсенал

Член од
4 мај 2012
Мислења
671
Поени од реакции
522
А бре Bateman сите сме разочарани од ситуацијава во која е клубот и неспособноста да задржиме играчи. Али на сите играчи кои си отидоа, Волкот до колена не им е. Сериозно! Еден натпревар ќе одигра на ниво...три ќе го нема. На 24 години уште нема научено чоечки топката да ја смири. Годинава без РвП нема ни пола од ланските асистенции да ги направи, бидејќи типот не гледа уствари каде додава, сва среќа што Персито го знаеше како дише па он ги ловеше топките наместо обратно. Е годинава мало морген. Еве во првиве 2 натпревари не видовме апсолутно ништо од него. Одма би го менувал за надежен 18 годишник...ако ништо друго барем надежен ќе биде за разлика од овој.
Зимај таму 15 милиони и ајт отварај шампањското.
Peace and out:icon_lol:

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Абе не ми е мене за Волкот конкретно како играч, туку за начинот на кој тоа се прави и за повторувањето на истите грешки. Зошто ова ситуација не се разреши во исто време со РВП? Што се чекаше до сега? Можеле да разговараат со Волкот уште во јули, да му дадат рок да прифати нов договор или да си оди, и се да се реши до почетокот на сезоната во август. Вака веќе на ништо не личи.

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.844
Поени од реакции
499
Абе не ми е мене за Волкот конкретно како играч, туку за начинот на кој тоа се прави и за повторувањето на истите грешки. Зошто ова ситуација не се разреши во исто време со РВП? Што се чекаше до сега? Можеле да разговараат со Волкот уште во јули, да му дадат рок да прифати нов договор или да си оди, и се да се реши до почетокот на сезоната во август. Вака веќе на ништо не личи.
Вака титули веќе ќе нема а и во топ 4 нема да бидиме ако продолжат последните неколку дена од трансвер периодот да си ги даваат најдобрите играчи, па нели до некња РВП незнаеше да погоде ако ги нема Волкот и Сонг сега сите пишат РВП бил заслужен за асистенциите на Волкот тука сите секојдневно мењат мислење за играч додека е во тимот е добар, супер, откако ќе се продаде играчот не го бива и ред други работи, а и во тоа си право погоре што си напишал за година две и Коската и Вермален ке сакат да ги продадат, па нормално ќе посакаат и Вилшер и останатите да си одат, до кога вака, и да ако си оде Волкот ке нема замена Санти ке игра десно и повторно цела година ќе се форсира Рамзи како Плејмејкер и истата приказна од лани, но тоа е ајде нека навалат другите тимови додека трае трансвер периодот нека зимат играчи од Арсенал сега е најефтино, а доколку се паметни управата не продавај никој сега + некако да успеат да го земат Јохан Кабаје одма имаме тим кој ќе може достојно да се бори за титула до самиот крај, но управата сака да прави пари епа тогаш продавајте колку можите повеќе а и ова е единствен начин ако некако може од Рамзи да се направе играч и за година две да се земат 10-15м...

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Имаше понуда од порано, се очекуваше Волкот да ја потпише. Се полакомил малиот и не сака да потпише, а мислам дека е разочаран и од тоа што си отиде РВП. Човекот сака плата како што зимаше РВП?! Му се верува на некој каква дрскост е тоа? Јас не го сакам Венгер, ама некое педерче да ме уценува? Волкот може вода да му носи на РВП во фудбалски вештини, и не заслужува голема плата. И таа од 75к неделно му е голема.
Те разбирам во фрустрациите, исто се чувствувам, и нешто мора да се превземе, ама просечни играчи не може да го држат клубот во заложништво. Платите се срање поставени, и мислам дека тоа е проблемот. Не може некој скапандура као Шамак или Скилачи да зема по 60к неделно, а некој што е солиден да зема 70 на пример. Барем разликата меѓу оние кои се поквалитетни нека биде поголема, вака искача дека некој е на тапет цело време, а за само неколку иљади фунти неделно.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.867
Поени од реакции
21.760
Продажбата на Тео е грешка исто како што беше грешка и РВП и Сонг . Може би моментално е надвор од посакуваната форма , но да имаш играч како Тео на клупа кој можеш да го ротираш кога ќе посакаш вреди злато. Незнам според мене многу грешки направени овој трансфер период , да позитивно што се купија солидни играчи како казорла подолски журу ама тоа се нови имиња кој треба да се воиграат за да донесат резултати . Зашто AW го чува Шамак ?? Па зар дечкото е доволно добар за Арсенал а Волкот не ?

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.576
Продажбата на Тео е грешка исто како што беше грешка и РВП и Сонг . Може би моментално е надвор од посакуваната форма , но да имаш играч како Тео на клупа кој можеш да го ротираш кога ќе посакаш вреди злато. Незнам според мене многу грешки направени овој трансфер период , да позитивно што се купија солидни играчи како казорла подолски журу ама тоа се нови имиња кој треба да се воиграат за да донесат резултати . Зашто AW го чува Шамак ?? Па зар дечкото е доволно добар за Арсенал а Волкот не ?
Затоа што Шамак никој нејќе да го купи.
И да, нити Волкот заслужува 100к неделно.
Волкот у својата кариера у Арсенал има одиграно само 50 натпревари по цели 90 минути. Во сите останати или бил изваден или влегувал од клупа

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Хахах дечкото кеш сакал, ја ни тие 75к не би му ги дал. Ич нема да ми биде жал ако си оди....Вечен талент.....

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.844
Поени од реакции
499
Абе веќе како станавме сите првотимци да си одат, око нема да ни трепне :cool:

Член од
18 ноември 2011
Мислења
770
Поени од реакции
455
Јас исто ќе бидам многу среќен ако си иде Волкот, дечкото нема појма

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.576
Абе веќе како станавме сите првотимци да си одат, око нема да ни трепне :cool:
Не е тоа моментот, сите знаеме дека Волкот не заслужува да стане најплатен фудбалер у Арсенал.

Член од
18 ноември 2011
Мислења
770
Поени од реакции
455
http://on.net.mk/sportal/fudbal/volkot-si-odi-siti-i-liverpul-vo-igra
Според он.нет Воклкот би требало да зима 95 000евра неделно. Па пичка му материна не е здрав овој Венгер на кого му нуди ваква пара. Нек се лечи таму, кокошките направија 6пати боље трансфер бизнис летово него ли ние, ебате. Се напнав

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.844
Поени од реакции
499
Не е тоа моментот, сите знаеме дека Волкот не заслужува да стане најплатен фудбалер у Арсенал.
Сите знаеме дека Шамак, Аршавин, Скилачи, Парк зимаат приближно колку Волкот а за што ? Исто така сите знаеме дека платите треба да се кренат малце со оглед на другите екипи, оти во последно време играчите бегаат само поради платите.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
А што ќе им прават на парите од РВП и Сонг? Подобро нека ги земат играчите отколку алапачите од бордот!

Kajgana Shop

На врв Bottom