Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.860
Поени од реакции
21.706
фановите на Манчестер си поставуваат високи стандарди за Нани, дека е замена за Кристијано и си се разочаруваат на крај..
баш напротив ... Нани е оној што си направи тешки филмови дека е Роналдо како по играњето така и по однесувањето ( селски фризури , глумење лудило на секој фаул што ќе му го направат, па филмање на секој себичен шут дека копаќката му била крива ) и на крај ова со САФ и барање повисока плата . Па зар може да биде добар воопшто ако од 5 одиграни изигра една добра а другите четири срање . Па уште и салта ми прави ко демек мада фака е со 1 гол на 20 утакмици !!! Валенсија е господ бог за нани па ни еднаш ни за секунда не си направи филм дека е најдобар или па ајде да себичи па да шутира па да глуми лудило на фаули и слично .

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
баш напротив ... Нани е оној што си направи тешки филмови дека е Роналдо како по играњето така и по однесувањето ( селски фризури , глумење лудило на секој фаул што ќе му го направат, па филмање на секој себичен шут дека копаќката му била крива ) и на крај ова со САФ и барање повисока плата . Па зар може да биде добар воопшто ако од 5 одиграни изигра една добра а другите четири срање . Па уште и салта ми прави ко демек мада фака е со 1 гол на 20 утакмици !!! Валенсија е господ бог за нани па ни еднаш ни за секунда не си направи филм дека е најдобар или па ајде да себичи па да шутира па да гл лудило на фаули и слично .
Кој му бара висока плата? Главните во клубов му имаат ставено на Нани клаузула за покачување плата со нареден договор и тоа што си го ставил ќе го испочитуваш. Имитирал фризури сеа, секој си има идол и ќе се стреми да го имитира до негде, Луиз од Челзи си пиша дека Валдерама му е идол на Инстаграм и затоа ја носи косата така па ај да го линчуваат фановите на Челзи за тоа. Или па Клеверли што го имитира Бекам со сајтовите и Адидас/Пепси рекламите.
Затоа викам не верувајте на 300 весници што пишуваат. А Нани е match winner, game changer, како сакате, deal with it. Само на фановите на Манчестер во Македонија им пречи Нани, многу чудна работа.
Не бил константен сеа... Руни и Ешли Јанг една константност што ја имаат...

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
Малце ОТ: Ждрепката за ЛШ е утре, ќе ја пренесуваат ли МТВ (немаат ништо на сајтот) или некој друг медиум, еуроспорт, спортклуб?

Подобро да се паднеме во тешка група, оти лесните не ги минеме :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Бенфика е втор шешир :icon_lol: на еуроспорт би требало да ја има

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Малце ОТ: Ждрепката за ЛШ е утре, ќе ја пренесуваат ли МТВ (немаат ништо на сајтот) или некој друг медиум, еуроспорт, спортклуб?

Подобро да се паднеме во тешка група, оти лесните не ги минеме :)
Еуроспорт сигурно ќа ја даваат ја, на МТВ не сум сигурен. Јас би сакал силна група на пример што ќе кажетете на оваа група:
1. Манчестер Јунајтед
2. Валенсија
3. Јувентус
4. Монтепјер
:cool:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.868
Поени од реакции
11.550
Отиде Дембелот, штета ни фалеше таков играч во средина.

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.860
Поени од реакции
21.706
Кој му бара висока плата? Главните во клубов му имаат ставено на Нани клаузула за покачување плата со нареден договор и тоа што си го ставил ќе го испочитуваш. Имитирал фризури сеа, секој си има идол и ќе се стреми да го имитира до негде, Луиз од Челзи си пиша дека Валдерама му е идол на Инстаграм и затоа ја носи косата така па ај да го линчуваат фановите на Челзи за тоа. Или па Клеверли што го имитира Бекам со сајтовите и Адидас/Пепси рекламите.
Затоа викам не верувајте на 300 весници што пишуваат. А Нани е match winner, game changer, како сакате, deal with it. Само на фановите на Манчестер во Македонија им пречи Нани, многу чудна работа.
Не бил константен сеа... Руни и Ешли Јанг една константност што ја имаат...
За платата се сигурно повеќе фактори во прашање .. не верувам дека туку така дошло до конфликт зашто нашите не сакале да испоштуваат договор . За Луис, дечкото има сосема нормална фризура за разлика од циганските линии и потписи на селската глава на нани а и дечкото гине на терен за разлика од Нани кој на моменти некогаш многу иритира со тоа симулациите кој не се ни фаули , како демек он е најдобар ( по примерот на роналдо ) па треба се да му судат . Клеверли може и травестит да имитира надвор од терен ама никогаш не сум го видел да потфрли на терен па ни да имитира некого ни да глуми лудило , едноставно е скромен .
Ова со веснициве не беше тема на дискусија зашто никој не верува во тоа, туку тема на дискусија беше Нани wanna be like Роналдо и тоа е факт . Да може би е match winner на 3-4 натпревари од 38 можни ама многу почесто е flop of the match . Колку пати само сме кажале ауу нани тапа ова она ... а колку пати сме кажале за Валенсија дека изиграл лошо ? Само еднаш за разлика од Нани кој продолжува да си прави филмови и тоа најмногу ме нервира кај него ... значи не спориме квалитети ама дека некад знае да изнервира со однесување и игра ... знае !!! Покрај сите глупости што се случија со Руни нормално дека ќе потфрла а на крај од никаде и со катастрофални игри решава утакмици со гол . Јанг е физички слаб и многу често дајва и најчесто центаршутевите му завршуваат со банана ... за него немам некое посебно позитивно ни негативно мислење .

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Еуроспорт сигурно ќа ја даваат ја, на МТВ не сум сигурен. Јас би сакал силна група на пример што ќе кажетете на оваа група:
1. Манчестер Јунајтед
2. Валенсија
3. Јувентус
4. Монтепјер
:cool:
Леле колку сакам со Јувентус да се паднеме :D

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.860
Поени од реакции
21.706
Отишол Бербатов за Италија :cautious: ... најверојатно на медицински !!!

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
баш напротив ... Нани е оној што си направи тешки филмови дека е Роналдо како по играњето така и по однесувањето ( селски фризури , глумење лудило на секој фаул што ќе му го направат, па филмање на секој себичен шут дека копаќката му била крива ) и на крај ова со САФ и барање повисока плата . Па зар може да биде добар воопшто ако од 5 одиграни изигра една добра а другите четири срање . Па уште и салта ми прави ко демек мада фака е со 1 гол на 20 утакмици !!! Валенсија е господ бог за нани па ни еднаш ни за секунда не си направи филм дека е најдобар или па ајде да себичи па да шутира па да глуми лудило на фаули и слично .
Кај Валенсија пресудно е тоа што дечкото е НЕНРОМАЛНО скромен и посветен/лојален на клубот.
Нани е буквално копиле, ама веќе кога ги споредуваш Валенсија има ЕДНА нога, а Нани има 2. Со двете нозе има екстра прецизен и јак шут. Поготово премногу ме бендисува неговиот шут од колено.
И едно ќе ти кажам дека Валенсија ако мааалце почни да се понаша како Нани, одма ќе никнат тие печурките и ќе почнат да јадат :гомце: и за него. И Валенсија се има изгубено и тоа на доста натпревари, само поради неговата скромност ништо не му се замерува. Тука лежи одговорот на твоето прашање зошто никој го нема спомнато Валенсија. Исто така и Руни често се губи. Сите знаеме колку е психички слаб. Решавал натпревари ДА, го има инстиктот, ама исто и Нани го има. И мене премногу ме нервира понашањето на Нани, ама што е подобар од МНОГУ играчи кај нас, подобар е. Комотно можам да кажам дека е во ТОП 5. И да не испадни дека лошо зборам за Валенсија. После Руни он ми е најомилен играч во тимот :love:

2

~2A

Гостин
Рио Фердинанд сеуште не заздравил од повредата и нема да се врати заа натпреварот со Саутемптон туку следниот натпревар.

Валенсија има изиграно натпревари каде што не бил на ниво,но никој не го критикувал оти не крева прашина околу него заразлика од Нани.
Валенсија е ограничен играч односно игра само со десна нога,многу малце ја користи левата нога.Валенсија е брз пробивен играч со еден збор класично крило.

После заминувањето на Роналдо сите очекуваа од Нани дека тој ќе го замени,но Роналдо е еден и не може потполно да го замени.Исто како Роналдо,Нани е еден од нашите најдобри дриблери во екипата и кој што игра добро со двете нозе.Поради (не)моќ Валенсија игра само десно,што значи Нани игра лево,а за тоа е "виновник" Валенсија.Нани минатата сезона беше наш најдобар асистент и даде важни голови....
Што знам ние сме во загуба ако го продадеме играчов,нема да имаме дрзок играч што не се плаши ни да шутне од 25 метри,да се обиде да издрибла и сл.....

Јанг кога пристигна во Манчестер Јунајтед беше во одлична форма даде доста добри голови,но со текот на времето неговата форма падна и сега никако да се крени,но не е лош играч.
Што значи за мене е просек....

Нани >>>>Валенсија(ќе го ставев прв,ама е ограничен со десната нога)>>>>Јанг.

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.860
Поени од реакции
21.706
Рио Фердинанд сеуште не заздравил од повредата и нема да се врати заа натпреварот со Саутемптон туку следниот натпревар.

Валенсија има изиграно натпревари каде што не бил на ниво,но никој не го критикувал оти не крева прашина околу него заразлика од Нани.
Валенсија е ограничен играч односно игра само со десна нога,многу малце ја користи левата нога.Валенсија е брз пробивен играч со еден збор класично крило.

После заминувањето на Роналдо сите очекуваа од Нани дека тој ќе го замени,но Роналдо е еден и не може потполно да го замени.Исто како Роналдо,Нани е еден од нашите најдобри дриблери во екипата и кој што игра добро со двете нозе.Поради (не)моќ Валенсија игра само десно,што значи Нани игра лево,а за тоа е "виновник" Валенсија.Нани минатата сезона беше наш најдобар асистент и даде важни голови....
Што знам ние сме во загуба ако го продадеме играчов,нема да имаме дрзок играч што не се плаши ни да шутне од 25 метри,да се обиде да издрибла и сл.....

Јанг кога пристигна во Манчестер Јунајтед беше во одлична форма даде доста добри голови,но со текот на времето неговата форма падна и сега никако да се крени,но не е лош играч.
Што значи за мене е просек....

Нани >>>>Валенсија(ќе го ставев прв,ама е ограничен со десната нога)>>>>Јанг.
Заборави да напоменеш дека Валенсија во дуел со противник може да го отурне 20 метра и дека може да игра десно крило .. а да не збориме за тоа колку добро се надополнуваат со Рафаел , за разлика од Нани кој еднаш во живот не изигра добро со Рафаел позади него !!!

2

~2A

Гостин
Заборави да напоменеш дека Валенсија во дуел со противник може да го отурне 20 метра и дека може да игра десно крило .. а да не збориме за тоа колку добро се надополнуваат со Рафаел , за разлика од Нани кој еднаш во живот не изигра добро со Рафаел позади него !!!
Секој си има свои предности и недостатоци...
Валенсија е посилен физички додека пак дриблањето нема големи опции користи една финта за дриблање.Рака на срце добар тандем се по десната страна Рафаел и Валенсија што значи тука не би требало да се променува,но знаејќи дека Рафаел е премногу офанзивен ќе има ротации тука така да...

Нани е послаб физички за разлика од Валенсија,но има доста добар дриблинг и брзина што значи има работи кои што може да ги прави Нани,а не може Валенсија и обратно. ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom