Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Jap Mak Sun

Регент
Член од
19 октомври 2011
Мислења
155
Поени од реакции
45
Лисандро Лопес најнова шпекулација го сакале на позајмица од Лион.
Не ми се верува Лион да се откажат од овој пак и на позајмица да го дадат.
Инаку одличен играч е овој.
Лисандро е копија на Милито !
--- надополнето: 29 август 2012 во 00:13 ---
Па дека е болен минимум 15м ке бара.
Доколку се понудат Џонатан или Марига би дошол за дополнување од 5-6 милиони !

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.484
Поени од реакции
6.867
Не бе, бос шпиц ќе зееме, лита роба, како џилардињо или бориело, на позајмица и тоа ќе биде. Успат глеам со Афелај нешто се шушка, макар да не ми треба сега, откако Паласио имаше екстра добро лето што ветува, а тука се Касано, Кутињо и Алварез. Нека си го гони инвалидското газе на друго место, и така не одби преклани кога го баравме.

Втора работа, отиде Цезар, жалам што постапивме педерски со него, не заслужи овакво тивко испраќање, човекот даде премногу за нас.

и трето, немојте со латиницава, не дека ми смета мене, ама очиве протестираат кога гледам, боде!

Член од
14 март 2010
Мислења
16.940
Поени од реакции
16.238
Не бе, бос шпиц ќе зееме, лита роба, како џилардињо или бориело, на позајмица и тоа ќе биде.
И јас така мислам, ќе дојде еден од Џилардињо или Бориело, ќе ни замачка очи Морати дека сме земале напаѓач .. и ќе заврше меркатото, не дека без нив нема да заврше за 2 дена.:D
А, ако дојде Лисандро мислам дека ќе биде одлично, во Лион коа сум го глеал добро игра... само кој знае дали ќе се натокми за во Интер, или глупа шпекулација е.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Za razlika od Coutinho da, Afelaj veke e so asalno iskustvo na visoko nivo, dobivase sansi od Pep od klupa i odlicno gi koristese, so Real asistirase na Bernabe vo LS, dal za prviot gol ili vtoriot ne mi teknuva, prv izbor bese i za reprezentacija mada ova bese greska od trenerot, kako i da e, da se oslonis na Coutinho od ovaa sezona e nonsens.

Palacio od druga strana 30ka e veke, ima dosta dolgo igracko iskustvo i glupo e vo ista recenica so Coutinho da se stava, lani 20 gola dade vo Serija A, jebiga, ima prednost vo momentov, a i so pogolema konkurencija ke se izdvojat maskite od devojcinjata pa ke se vidi na sto se.
--- надополнето: 29 август 2012 во 00:09 ---

De be sto vi smeta, у пм.
Rekov bidi realen Syn, Afelaj so nisto ne zasluzuva da bide starter za Inter. Za 2 godini ima 20/30 natprevari za Barsa, od koi poveke od polovina se kako rezerva, edna astistencija ne te pravi igrach. Kutinjo lani 6 meseci igrase poveke fudbal vo Spanija od 2 godini kolku sto e Afelaj tamu, i site go falea Kutinjo, dobi i nominacija za najdobar mlad igrach. A ushte edna promashena sezona za KUtinjo, samo zaradi nekoj kako Afelaj koj e nenormalno overrated i koj ne moze mesto da fati pred Pedro/Tello/Shfelo da igra vo Inter, ne fala... Ama ne veruvam deka Strama ke go dozvoli toa, ne za dzabe mu dadoa "poseriozen" broj na Kutinjo...

Pred Afelaj ne samo Kutinjo, tuku i Livaja treba da e (ne treba ama kolku za poenta <3) . Ama ete, ne sum protiv nego, ako veke se resile da go donesat, samo shto imame mnogu igrachi za tie pozicii i site ke se snajdat dobro vo serie a/UEFA, a od druga strana neame igrach koj ke moze salam da go zameni Milito, ne nekoj kako Palacio shto mozhe da igra napagjach, ili kako Kasano, nego nekoj napagjach i koj nema da se buni shto e rezerva... Eve dur pisham ova gledam i Lisandro Lopez go spomnale, na vremeto go sakav mnogu, ama baven e, ni treba nekoj slichen na milito, koj ima dobra kotrola vrz topkata i znae da finishira

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Лисандро Лопез нема шанса да дојде Медијасет шпекулира демек и услови поставува Интер само на позајмица.Капитен си е на Лион најдобар играч дал 26 гола лани и ќе дојде во Интер резерва да е на Милито нема резон.

Според денешна Газета во најголема предност е Бориело Земан сакал да се ослободи од него.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.061
Поени од реакции
45.826
Rekov bidi realen Syn, Afelaj so nisto ne zasluzuva da bide starter za Inter. Za 2 godini ima 20/30 natprevari za Barsa, od koi poveke od polovina se kako rezerva, edna astistencija ne te pravi igrach. Kutinjo lani 6 meseci igrase poveke fudbal vo Spanija od 2 godini kolku sto e Afelaj tamu, i site go falea Kutinjo, dobi i nominacija za najdobar mlad igrach. A ushte edna promashena sezona za KUtinjo, samo zaradi nekoj kako Afelaj koj e nenormalno overrated i koj ne moze mesto da fati pred Pedro/Tello/Shfelo da igra vo Inter, ne fala... Ama ne veruvam deka Strama ke go dozvoli toa, ne za dzabe mu dadoa "poseriozen" broj na Kutinjo...

Pred Afelaj ne samo Kutinjo, tuku i Livaja treba da e (ne treba ama kolku za poenta <3) . Ama ete, ne sum protiv nego, ako veke se resile da go donesat, samo shto imame mnogu igrachi za tie pozicii i site ke se snajdat dobro vo serie a/UEFA, a od druga strana neame igrach koj ke moze salam da go zameni Milito, ne nekoj kako Palacio shto mozhe da igra napagjach, ili kako Kasano, nego nekoj napagjach i koj nema da se buni shto e rezerva... Eve dur pisham ova gledam i Lisandro Lopez go spomnale, na vremeto go sakav mnogu, ama baven e, ni treba nekoj slichen na milito, koj ima dobra kotrola vrz topkata i znae da finishira
Palacio dade lani 20 gola, 20 gola znaes sto znaci za vakvo defanzivno prvenstvo ? Sigurno ne gi dade kako krilo, vo Genoa igrase istureno napred, moze slobodno da igra i na toj del od terenot bez problem i da dava golovi, go pokaza toa i vo podgotvitelniov period i vo LE.
Inaku ne vikam deka Afelaj ke e starter, ali ke 'rzi za prv tim, vaka ko zamena za krilata e samo Coutinho, i eve, Livaja, Alvarez ne go smetam za krilo, taka da dobro ke bide da se dovede uste eden ko Afelaj, ne e igrac koj pod difolt ke e prvotimec no odlicen e za rotacija so moznost za progres i vo idnina da prerasne i vo prvotimec, nesto nalik na Coutinho. Kako i da ja vrtime, do sega vo karierata Afelaj poveke pokazal od Coutinho steta sto samo lani se povredi grdo, toa e realnosta koja ti ja baras, Coutinho go cekame 2 godini da prkne, nesto poveke da pokaze, vecno tim ko Inter ne moze da ceka, dosta e so takviot luksuz.

p.s. Pedro e kvaliteten igrac, startuvase finale na SP za spanija, finale vo LS kade bese strelec, sega e starter na Barca, ja neznam sto tolku mnogumina go potcenuvaat toj igrac, momentalno e koka kola za pola tim na Inter, osven za Milito i Snajder.
--- надополнето: 29 август 2012 во 00:55 ---
Лисандро е копија на Милито !
--- надополнето: 29 август 2012 во 00:13 ---

Доколку се понудат Џонатан или Марига би дошол за дополнување од 5-6 милиони !
Ko sto rece i samiot, Zampa im e ludak, taka da tesko deka bi nasednal na nesto takvo, ke gi bara Coutinho i Livaja u paket, i plus pari, tolku mu sece.
--- надополнето: 29 август 2012 во 01:00 ---
boom
Maicon-City: agreement reached.

gos

Wrong
Член од
8 ноември 2007
Мислења
719
Поени од реакции
56
epa da mu e..m sve na mancini zosto togas vika deka ne ni treba maicon

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Palacio dade lani 20 gola, 20 gola znaes sto znaci za vakvo defanzivno prvenstvo ? Sigurno ne gi dade kako krilo, vo Genoa igrase istureno napred, moze slobodno da igra i na toj del od terenot bez problem i da dava golovi, go pokaza toa i vo podgotvitelniov period i vo LE.
Inaku ne vikam deka Afelaj ke e starter, ali ke 'rzi za prv tim, vaka ko zamena za krilata e samo Coutinho, i eve, Livaja, Alvarez ne go smetam za krilo, taka da dobro ke bide da se dovede uste eden ko Afelaj, ne e igrac koj pod difolt ke e prvotimec no odlicen e za rotacija so moznost za progres i vo idnina da prerasne i vo prvotimec, nesto nalik na Coutinho. Kako i da ja vrtime, do sega vo karierata Afelaj poveke pokazal od Coutinho steta sto samo lani se povredi grdo, toa e realnosta koja ti ja baras, Coutinho go cekame 2 godini da prkne, nesto poveke da pokaze, vecno tim ko Inter ne moze da ceka, dosta e so takviot luksuz.
Sto znachi deka ti si protiv nosenje na ushte eden shpic kako Milito? Zatoa shto jas nishto losho ne rekov za Palacio osven toa shto ne go gledam kako klasichen shpic, i deka ni treba ushte eden takov, zatoa shto ako ne e toj drug shpic, ke mora da igrame idiotska formacija a la barca/spain bez napagjachi koga ke se povredi Milito, zatoa shto ni vo son Livaja nema da startuva i da igra po 90 minuti.

Afelaj pokazal od Kutinjo poveke zatoa sto e i 6/7 godini postar, za talent i kapacitet moze do kraj na prvenstvo da terame inaet. Kutinjo spored mene e okej za starter, godinite mu se taman, prvenstvoto kako sto padna vo kvalitet mu e taman, timot vo koj igra e taman, taka da ne gledam prichina poradi koja Palacio/Kasano bi dobile poveke shansa od Kutinjo. Ne znam sto drugo chekate od Kutinjo, valjda ne da ja zeme topkata od golot nas i da gi dribla site i da dade gol... Tehnika ima, brzina ima, kratok pas, dolg pas, shut, orientacija ovie sve gi ima, finishot so vreme ke mu stane podobar, toa e... Posle sve drugo e iskustvo...

Ama aj da ne se kontrame, ti taka mislis, jas vaka. I keep up the latinica.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.061
Поени од реакции
45.826
Sto znachi deka ti si protiv nosenje na ushte eden shpic kako Milito? Zatoa shto jas nishto losho ne rekov za Palacio osven toa shto ne go gledam kako klasichen shpic, i deka ni treba ushte eden takov, zatoa shto ako ne e toj drug shpic, ke mora da igrame idiotska formacija a la barca/spain bez napagjachi koga ke se povredi Milito, zatoa shto ni vo son Livaja nema da startuva i da igra po 90 minuti.

Afelaj pokazal od Kutinjo poveke zatoa sto e i 6/7 godini postar, za talent i kapacitet moze do kraj na prvenstvo da terame inaet. Kutinjo spored mene e okej za starter, godinite mu se taman, prvenstvoto kako sto padna vo kvalitet mu e taman, timot vo koj igra e taman, taka da ne gledam prichina poradi koja Palacio/Kasano bi dobile poveke shansa od Kutinjo. Ne znam sto drugo chekate od Kutinjo, valjda ne da ja zeme topkata od golot nas i da gi dribla site i da dade gol... Tehnika ima, brzina ima, kratok pas, dolg pas, shut, orientacija ovie sve gi ima, finishot so vreme ke mu stane podobar, toa e... Posle sve drugo e iskustvo...

Ama aj da ne se kontrame, ti taka mislis, jas vaka. I keep up the latinica.
Ne me razbirate ocigledno, ako doaga klasicna zamena za Milito, pogodi koj ke e toj ...
Ja niv ne gi sakam, bolje Afelaj primer, koj e igrac vo razvoj so ili - ili moznosti u timov, a se nadevam klubot ke ima golem kjar od nego, otkolku od nekoj sto pokriva samo edna pozicija vo napadot i e limitiran do jaja.

Mene edna rabota ne mi e jasna, bese precizirano deka Stramaccioni ne saka target napagac, ova nekolku mediumi go potvrdija i baska se poklopuva so nacinot na koj on se odnesuvase kon Pazzini, pa sega kontradiktorni mi se mene ovie spekulacii so ovie robusnive napagaci, a i po ona sto go gledam maliov na klupa sto e saka sto pogolema kreativnost da imaat deckite od napadot, se gleda kakvi akcii forsira, pa sto popodvizni i podinamicni fudbaleri tolku podobro. Ako e za bek ap na Milito, ova e klucno, bek ap, tuka e Palacio i vo kraen slucaj Cassano i Livaja, pred nekoj den ova go diskutiravme, se e do trenerot, vaka od prva cudno e sto moze da se tera i bez klasika napagac ama takvata igra denes vo moderniot fudbal mnogumina ja forsiraat. Tesko se spravuva protivnickata odbrana protiv takvi napadi, dal e Pescara ili nekoja treta ekipa seeedno, vidovme i sami na kakov nacin gi busea vo odbrana so onie pasovi u prazno i nacin na dvizenje na napagacite ( lani so limitiraniot napad na edna Novara sansa za gol ne mozea da i napravat ), sve pokrivaa, a ovie kutrive limitrani predvidlivi stvorenja samo ke kocat igra i cat pat ke dadat nekoe nebitno golce.

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
И јас така мислам, ќе дојде еден од Џилардињо или Бориело, ќе ни замачка очи Морати дека сме земале напаѓач .. и ќе заврше меркатото, не дека без нив нема да заврше за 2 дена.:D
А, ако дојде Лисандро мислам дека ќе биде одлично, во Лион коа сум го глеал добро игра... само кој знае дали ќе се натокми за во Интер, или глупа шпекулација е.
лион е во финансиска криза годинава. има шанси да дојди лопез ако интер даде добра понуда...

D

draft

Гостин
Cesar напиша:
Inter suggested that I reduce my salary, but no player in my situation would have done that.
Идиот. Сеа ќе зима 2.5 мил. во КПР. А да прифател намалување на платата од 4.5 мил, сигурно ќе зимал барем 3 мил.

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
handanovic koga treba da se vrati vo timo?
--- надополнето: 29 август 2012 во 15:13 ---
Cotinho je veoma ozbiljno zapeo za oko Udineseu.Coutinho ima dopustenje da ode iz kluba,ukoliko bi se to desilo Inter je spreman da ponudi 14 miliona za Gastona Ramireza iz Bologne,kakva nam je uprava nadajmo se odlsku Coutinha ako Udinese krene ozbiljno,sve ce se saznati 31. kad se zatvara prelazni rok! FORZA INTER ♥

Kajgana Shop

На врв Bottom