Покер

• Креатор на темата Креатор на темата Montes
  • Време на започнување Време на започнување
Ништо пак може алл ин на почеток .. сега ојдов со Ј9 срце и ме следеа 2ца со А8 и А5 лист и ми вади Ј лист 9 баклава и 8 лист и последна му извади лист !

Ништо, место 12450, јас 0. Имав 2 3, онака влегов во игра, типот Q A. На маса Q J 2 3 и ме вика на ALL IN, јас плаќам, си викам да не има 2 пара, и оп ете го на river уште една дама и ме оголи. :D

12450.png

AБе дали само кај мене ова покеров на ВВИН се мрдна ми дават 6 табли за играње на сите различни карти не можам да се снајдам
Сите турнири почнаја во исто време .. од 6 турнири на 3 земам пари на 1 завршив 24 на друг 12 и на третиот 3 место ..би требало околу 2.5 евра да земам :)

За 5 минути имате 50 евра турнир на wwin :) Во 21:15, побрзајте.

Чип лидер сум, убедливо, го исфрлив OverClocker, му реков да бега имав J J али тоа е. Ајде да лапнам 27 евра е тек тогаш ќе е весело :D

Фил Ајви, шо напрај ти?

Нема врска , морав да пратам со 10 и А :) Ајде дај боже , само не се летај сеа ...

Нема врска , морав да пратам со 10 и А :) Ајде дај боже , само не се летај сеа ...

Ми закочи нешо покеров а на BB бев, ми подели Q J и се враќам да стегнам check и самото ми оди fold, а тој да ти имал 2 3 LOL. 3000 така во вода...

Ми закочи нешо покеров а на BB бев, ми подели Q J и се враќам да стегнам check и самото ми оди fold, а тој да ти имал 2 3 LOL. 3000 така во вода...

Ццц , се дешаваат такви работи , дали до серверите или што е , и мене ми се блокира често...

Зедов 3,70, дојдов до то дереџе шо можев да испаднам и 21. и да не земам ништо. На крајот собрав 15 000 и ми даде 10 А срце и ме натера да одам all in, типот имаше K J и му излезе K. Да му земев во таа рака, можев и да го освојам, али тоа е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom