pain_killer
Invictus
- Член од
- 27 јули 2007
- Мислења
- 4.539
- Поени од реакции
- 2.229
кј беше у хрватска?Чекај бе сега како да не пиеме вода од чешма...сега се враќам од одмор, 7 дена нон-стоп таму со вода од продавница, и овде ли сега?!?
кј беше у хрватска?Чекај бе сега како да не пиеме вода од чешма...сега се враќам од одмор, 7 дена нон-стоп таму со вода од продавница, и овде ли сега?!?
само многу аристократско ми звучи, ретко кој ќе може да си дозволи ски лифт посебно карта за ноќно скијање валда ќе чини дупло од дневната! У превод само за странциova godina ke bide najdobrata godina za skianje vo Popova Sapka
Vo sapka e graden hotel sto cini okolu 2 milioni evra. Ke napravat lift od teteks do hotelot isto taka hotelot ke ima ogromen bazen vnatre.
isto taka ova godian za prv pat ka ima nokno skijanje.
кај е сликано ова?И ова има низ улиците на Тетово
Не ми се веруе на спортски олку да са убаи и дотерани, се знае кој ровари/ше таму а за Два Елена сефте слушамНа Спортски или у Два Елена
Ако не се лжем оваа улица е кј Болница, накј КАМ маркет...кај е сликано ова?
Од кј знаеш дал е убаа, и се глеа само задњицата, може од напред е гроб .Не ми се веруе на спортски олку да са убаи и дотерани, се знае кој ровари/ше таму а за Два Елена сефте слушам
Да бе, и дотерана еОд кј знаеш дал е убаа, и се глеа само задњицата, може од напред е гроб .
Not cool, not cool at all.Ова ме потсетува на: