- Член од
- 5 јануари 2012
- Мислења
- 9.288
- Поени од реакции
- 4.961
Ништо ако имаш пари земај го ЛГто види тачот како работи дали е гребен нешто да не не е во ред . ако е убав земај го не му ја мислиСребрен е обичен не е 8GB
Ништо ако имаш пари земај го ЛГто види тачот како работи дали е гребен нешто да не не е во ред . ако е убав земај го не му ја мислиСребрен е обичен не е 8GB
Dobar i lgto. sepak Samsungot ima 8megapikseli a nokiata e so operativen sistem. Ama jas bi ti preporacal dprebaras uste malce po oglasi, mozebi ke najs nekoj andoid za tie pari. Ama, ako ne najdis, zemaj go lg. A za toj so ti nudi nokia n958gb bez maana, ne bi ti predlagal da go zemas. Sepak, kako sakas. Bidi trpeliv, posle da ne se kaes so sizdmal nekoj teleon, a potoa ima i poobar od nego za tie pari.Сребрен е обичен не е 8GB, инаку е оргинал Made in Finland
ок ќе те послушам, јас имам два телефони но ниеден нема добра камера, а ми притребува одвреме на време и тогаш се нервирам зошто немам добра камера на телефон. Инаку не сум многу во тек со телефониве дај предложи ми некој марки кои се поевтини до 3500 давам максимум оти имам многу давачки за друго. Дали андроид (ако е андроид немора да има камера од 5 мп можи и послабо), или пак некој друг (предност кај мене имаат телефони со touch моментално бидејќи досега сум немал сакам да пробам малку so Touch и јас)Ne be koj lg? Samsungot ima 8megapikseli a nokiata e so operativen sistem. Ama jas bi ti preporacal dprebaras uste malce po oglasi, mozebi ke najs nekoj andoid za tie pari. Ama, ako ne najdis, zemaj go samsungot. A za toj so ti nudi nokia n958gb bez maana, ne bi ti predlagal da go zemas. Sepak, kako sakas. Bidi trpeliv, posle da ne se kaes so sizdmal nekoj teleon, a potoa ima i poobar od nego za tie pari.
Ама јас сепак да ти кажам. Ова ти го кажувам од искуство. Пред еден месец зедов за 4000 нокиа 5800. A за тиепари можев да земам и подобар од него, зо андроид. Аххх, ми текна нешто, ако си од битола(а мислам дека го има и во други градови) оди во панк мобил. таму мислам можеш да најдеш андроид за 3500 ден.ок ќе те послушам, јас имам два телефони но ниеден нема добра камера, а ми притребува одвреме на време и тогаш се нервирам зошто немам добра камера на телефон. Инаку не сум многу во тек со телефониве дај предложи ми некој марки кои се поевтини до 3500 давам максимум оти имам многу давачки за друго. Дали андроид (ако е андроид немора да има камера од 5 мп можи и послабо), или пак некој друг (предност кај мене имаат телефони со touch моментално бидејќи досега сум немал сакам да пробам малку so Touch и јас)
Дечко направи си приоритети на карактеристики. Така најдобро ќе најдеш што ти одговара тебе, и ќе можеш да ги елиминираш опциите полесно. Ако ти е приоритет камера, види кој има најдобра камера. Ако ти е приоритет екран на допир, види кој има најдобра осетливост на допир. И препорачливо е да го видиш и пробаш телефонот пред да го земаш.ок ќе те послушам, јас имам два телефони но ниеден нема добра камера, а ми притребува одвреме на време и тогаш се нервирам зошто немам добра камера на телефон. Инаку не сум многу во тек со телефониве дај предложи ми некој марки кои се поевтини до 3500 давам максимум оти имам многу давачки за друго. Дали андроид (ако е андроид немора да има камера од 5 мп можи и послабо), или пак некој друг (предност кај мене имаат телефони со touch моментално бидејќи досега сум немал сакам да пробам малку so Touch и јас)
Epaaa, ako ne ti se dopaga android, togas vredi. Za kolku pari?Вреди ли телефонов, претходното искуство со 514-ката беше Ок али ова е сосема друго има некој кој користи или??
Мислам дека не вреди за тие пари. За 350 долари веќе имаш Галакси Нексус што е телефониште за тој. Па и доста други модели за таа цена.300 УСД има понуда.
Еве ги приоритетите мои:Дечко направи си приоритети на карактеристики. Така најдобро ќе најдеш што ти одговара тебе, и ќе можеш да ги елиминираш опциите полесно. Ако ти е приоритет камера, види кој има најдобра камера. Ако ти е приоритет екран на допир, види кој има најдобра осетливост на допир. И препорачливо е да го видиш и пробаш телефонот пред да го земаш.