Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Член од
29 септември 2011
Мислења
233
Поени од реакции
25
Сребрен е обичен не е 8GB, инаку е оргинал Made in Finland
Dobar i lgto. sepak Samsungot ima 8megapikseli a nokiata e so operativen sistem. Ama jas bi ti preporacal dprebaras uste malce po oglasi, mozebi ke najs nekoj andoid za tie pari. Ama, ako ne najdis, zemaj go lg. A za toj so ti nudi nokia n958gb bez maana, ne bi ti predlagal da go zemas. Sepak, kako sakas. Bidi trpeliv, posle da ne se kaes so sizdmal nekoj teleon, a potoa ima i poobar od nego za tie pari.

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Ne be koj lg? Samsungot ima 8megapikseli a nokiata e so operativen sistem. Ama jas bi ti preporacal dprebaras uste malce po oglasi, mozebi ke najs nekoj andoid za tie pari. Ama, ako ne najdis, zemaj go samsungot. A za toj so ti nudi nokia n958gb bez maana, ne bi ti predlagal da go zemas. Sepak, kako sakas. Bidi trpeliv, posle da ne se kaes so sizdmal nekoj teleon, a potoa ima i poobar od nego za tie pari.
ок ќе те послушам, јас имам два телефони но ниеден нема добра камера, а ми притребува одвреме на време и тогаш се нервирам зошто немам добра камера на телефон. Инаку не сум многу во тек со телефониве дај предложи ми некој марки кои се поевтини до 3500 давам максимум оти имам многу давачки за друго. Дали андроид (ако е андроид немора да има камера од 5 мп можи и послабо), или пак некој друг (предност кај мене имаат телефони со touch моментално бидејќи досега сум немал сакам да пробам малку so Touch и јас)

Член од
29 септември 2011
Мислења
233
Поени од реакции
25
ок ќе те послушам, јас имам два телефони но ниеден нема добра камера, а ми притребува одвреме на време и тогаш се нервирам зошто немам добра камера на телефон. Инаку не сум многу во тек со телефониве дај предложи ми некој марки кои се поевтини до 3500 давам максимум оти имам многу давачки за друго. Дали андроид (ако е андроид немора да има камера од 5 мп можи и послабо), или пак некој друг (предност кај мене имаат телефони со touch моментално бидејќи досега сум немал сакам да пробам малку so Touch и јас)
Ама јас сепак да ти кажам. Ова ти го кажувам од искуство. Пред еден месец зедов за 4000 нокиа 5800. A за тиепари можев да земам и подобар од него, зо андроид. Аххх, ми текна нешто, ако си од битола(а мислам дека го има и во други градови) оди во панк мобил. таму мислам можеш да најдеш андроид за 3500 ден.

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Дечко направи си приоритети на карактеристики. Така најдобро ќе најдеш што ти одговара тебе, и ќе можеш да ги елиминираш опциите полесно. Ако ти е приоритет камера, види кој има најдобра камера. Ако ти е приоритет екран на допир, види кој има најдобра осетливост на допир. И препорачливо е да го видиш и пробаш телефонот пред да го земаш.

B

Black Guard

Гостин
Вреди ли телефонов, претходното искуство со 514-ката беше Ок али ова е сосема друго има некој кој користи или??

B

Black Guard

Гостин
Абе јас сакам Hp да биде само се думам кој модел оти има поевтини и по вкус повеќе ми се допаѓаат(класичен) ама не и по перформансите ете тука е проблемот.

M

Muranyi

Гостин
Каде можам да си купам холдер за на рака за Самсунг галакси С1?Многу ми е важно.

Член од
29 септември 2011
Мислења
233
Поени од реакции
25
imam eden problem. Sakam da se logiram na facebook chat na m.ebuddy.com mi pisuva session terminated. Isto taka instalirav polno facebook aplikacii i na nitu edna ne mi fati. Pomos?

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Дечко направи си приоритети на карактеристики. Така најдобро ќе најдеш што ти одговара тебе, и ќе можеш да ги елиминираш опциите полесно. Ако ти е приоритет камера, види кој има најдобра камера. Ако ти е приоритет екран на допир, види кој има најдобра осетливост на допир. И препорачливо е да го видиш и пробаш телефонот пред да го земаш.
Еве ги приоритетите мои:
Прво цената да не е поскап од 3500
Од телефон користам ова:
Ало АЛо
Камера
Мапи ГПС
Wifi za fb da si proveram ili mail ko ce sednam nekade na kafe ako mi pritreba
Добра батерија да има да држи барем три дена ако не повеќе.
И сега ми прај кеф Touch оти досега сум немал.
Не ми е јасно многу со андроид знам дека го фалат повеќе од симбиан, ај ако може нешто подетално која е предноста и совет некој за телефон според овие карактеристики бидејќи стварно не сум во тек со таа технологија.
--- надополнето: 30 август 2012 во 16:35 ---
Ај до форумов ако можи да ми помогнете оти ми треба максимум за недела дена да сменам телефон
Еве ги приоритетите мои:
Прво цената да не е поскап од 3500
Од телефон користам ова:
Ало АЛо
Камера
Мапи ГПС
Wifi za fb da si proveram ili mail ko ce sednam nekade na kafe ako mi pritreba
Добра батерија да има да држи барем три дена ако не повеќе.
И сега ми прај кеф Touch оти досега сум немал.
Не ми е јасно многу со андроид знам дека го фалат повеќе од симбиан, ај ако може нешто подетално која е предноста и совет некој за телефон според овие карактеристики бидејќи стварно не сум во тек со таа технологија.
Ако може да ми напишете неколку марки на телефон со овие карактеристики, да разгледам и да земам нешто.
Благодарам однапред за соработката

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Знае ли некој дали во Македонија воопшто некаде се продаваат Huawei телефони, освен T-Mobile што нуди некои пластични брендирани budget friendly играчки. Гледам сега на сајтот, и стварно имаат многу јаки модели, со добри перформанси и супер дизајн, а гледам у странство коштаат упола од телефоните што ги продаваат позвучните компании, а се на исто хардверско ниво од нив, па може и подобро.

Член од
30 октомври 2008
Мислења
56
Поени од реакции
5
И јас барав Huawei ама по Македонијава тешко малку, му се мислам од ebay да порачувам нешто. Ако најдеш или дознаеш инфо сподели.

Kajgana Shop

На врв Bottom