Фан Клуб: Фиорентина

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
наводно, паднал договор меѓу манчестер и фиорентина за околу 5 мил. се останува да се наговори Берба !!! :vozbud:
Пет милиони и си беше цената, Фергусон во интервју кажа дури. Ќе се договорите за платата, најмал проблем е тоа. Ќе не можат топка да ви земат ;)

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Пет милиони и си беше цената, Фергусон во интервју кажа дури. Ќе се договорите за платата, најмал проблем е тоа. Ќе не можат топка да ви земат ;)
Ќе му го пуштиме Киелини па да видиме дали нема да ја даде :icon_lol:

johnyb

tutti pazzi per viola
Член од
11 декември 2009
Мислења
695
Поени од реакции
52
sega citav deka nastasic bi mozel da otide vo city za 10 milioni plus stefan savic za nas....mislam deka ponudava e dobra....so tie pari ke zememe uste eden dobar centarhalf(posto i camporese ke bega)plus ke ostanat pari i za eden srednista --najverojatno migliaccio od palermo....pa da vidime, stanuva interesno . Sto ke kaze berbatov utre..:rolleyes:

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
sega citav deka nastasic bi mozel da otide vo city za 10 milioni plus stefan savic za nas....mislam deka ponudava e dobra....so tie pari ke zememe uste eden dobar centarhalf(posto i camporese ke bega)plus ke ostanat pari i za eden srednista --najverojatno migliaccio od palermo....pa da vidime, stanuva interesno . Sto ke kaze berbatov utre..:rolleyes:
Добра зделка е со оглед на тоа што ќе има 7ипол милиони евра профит и + надежен играч али мислам дека Насташич има потенцијал да биде еден од најдобрите дефанзивци за некоја година и или ќе имаме столбиште во одбрана или ќе го дадеме тогаш на Сити/ПСЖ за 40 милиони :D Не сакам да се растури ни еден дел од тимот, не се сеќавам кога последен пат сум ги гледал Фиорентина толку стабилни и во одбрана и во средина и во напад, така да што е до мене јас не би го дал :)

Член од
6 август 2012
Мислења
95
Поени од реакции
28
nastasic e dobar defanzivec, toa nema dilema...od druga strana pak i savic e super i negledam deka bi bile osteteni ...sepak so tie pari mozeme da zememe uste eden dobar igrac...od druga strana ne mislam deka odbranata ni e silna strana...nekako rodriguez mi kiksa , nesto ne me ubedi na prvava utakmica so udineze...dobro e da zememe uste eden centarhalf za sekoj slucaj...camporese bil blisku do genoa i kako alternativa na klupa ke bide samo hegazy koj isto taka ne e dokazan i mlad igrac...rizik e , mora uste eden da dojde...sepak dobra para e 10 milion4inja -prade so niv ke napravi cuda :sneaky:

Член од
29 мај 2009
Мислења
748
Поени од реакции
47
Ke pustite vie nekoj sudija, tie vi se najopasni :)
--- надополнето: 27 август 2012 во 23:50 ---
Nema nisto sitkanje, bar ne na nedela dena pred kraj na transfer pazar, neka sedat sezonava i nastasic i jovetic i dogodina gi sitkame za 70 mil :)

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Ja iskreno Nastasic go gledam kako iden najdobar igrac od odbranata kako Vidic,Pujol,Pepe,Samuel....i odma bi ja odbil ponudata i bi rekol NE.Ne vo nikoj slucaj.Savic e dobar ama ne podobar od Nastasic i ako ponudate e primamliva.So 18 godini da go cuvas Ibrahimovic i ostali ne e mala rabota,jas sum kategoricno za NE

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Ja iskreno Nastasic go gledam kako iden najdobar igrac od odbranata kako Vidic,Pujol,Pepe,Samuel....i odma bi ja odbil ponudata i bi rekol NE.Ne vo nikoj slucaj.Savic e dobar ama ne podobar od Nastasic i ako ponudate e primamliva.So 18 godini da go cuvas Ibrahimovic i ostali ne e mala rabota,jas sum kategoricno za NE
да ама, еве како шо можам да прочитам понудата е прифатена.... не дека е лоша ама и мене некако не ми се дава насташич бид има едвај 19 години, неговото допрва доаѓа o_O
--- надополнето: 28 август 2012 во 11:20 ---
нека потпише бербатов после и монтеро и ферара ако сакаш пушти ги , само немој судиите :pos:

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Ponudata e primamliva za Nastasic toa e sigurno.Dostignuva 29 milioni.Navodno Savic(8 milioni e procenet)+16 milioni dava City+5milioni dokolku Nastasic odigra odreden broj na natprevari.Ali jas sum sepak za NE

Член од
29 мај 2009
Мислења
748
Поени од реакции
47
Ne bi trebalo da ja prifatat spored mene zasto veke pocna sezonata, inaku ponudata treba da ja prifatat bez razmisluvanje,. 30 mil za spored mene seuste nedokazan 19 godisnik e odlicna ponuda, mada mislam deka Nastasic si ja upropasuva karierata (ama ako saka neka ide) ke pokrie Camporese spored mene na isto nivo kako nastasic igra, ili nekoj od zamenite koj ke se pokaze toj ke igra, plus gledam sakaat i Santon da go donesat, isto mlad igrac za koj mislam deka moze da mu go fati mestoto na Pasqual, brz igrac sto moze da istrca naprad i da se vrati u odbrana da pokrie, dobro zasiluvanje bi bil. A za ovoj savic iskreno malku znam, ama vikate deka bil dobar igrac.

Член од
19 јуни 2011
Мислења
95
Поени од реакции
28
Ponudata e primamliva za Nastasic toa e sigurno.Dostignuva 29 milioni.Navodno Savic(8 milioni e procenet)+16 milioni dava City+5milioni dokolku Nastasic odigra odreden broj na natprevari.Ali jas sum sepak za NE
a ne e loso ako vec ide Matija u Siti da im go drpneme i Santa Kruz ;)
--- надополнето: 28 август 2012 во 13:27 ---
Ne bi trebalo da ja prifatat spored mene zasto veke pocna sezonata, inaku ponudata treba da ja prifatat bez razmisluvanje,. 30 mil za spored mene seuste nedokazan 19 godisnik e odlicna ponuda, mada mislam deka Nastasic si ja upropasuva karierata (ama ako saka neka ide) ke pokrie Camporese spored mene na isto nivo kako nastasic igra, ili nekoj od zamenite koj ke se pokaze toj ke igra, plus gledam sakaat i Santon da go donesat, isto mlad igrac za koj mislam deka moze da mu go fati mestoto na Pasqual, brz igrac sto moze da istrca naprad i da se vrati u odbrana da pokrie, dobro zasiluvanje bi bil. A za ovoj savic iskreno malku znam, ama vikate deka bil dobar igrac.
Camporeze otide u Genoa

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Една новинарка вели дека Манчестер прифатиле 5 милиони, сега се е до личните услови.​

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Abe ke vidime mnogu raboti vikaat pa na kraj nekogas nema nisto...Camporese najverojatno ke go dadat na Genova, uste eden poteg sto ne mi se sviga.Neznam so kakva formula mislat da go dadat ama bi trebalo da ostane.Vargas isto e blisku do Genova kako i Lazzari vo Udineze

johnyb

tutti pazzi per viola
Член од
11 декември 2009
Мислења
695
Поени од реакции
52
ja za tie pari vednas bi go dal nastasic plus savic i so tie pari ke go zememe diakite od lazio..ke ostanat pari i za centarfor...zdelka na letoto za nas ke bide...ponudata e fenomenalna,koga ke se zeme predvid deka e nedokazan seuste ..
--- надополнето: 28 август 2012 во 14:57 ---
camporese ke odi vo genova kako kosopstvenost, sto znaci deka pokraj savic mora uste eden defanzivec da dojde...inace santon e super kako za leva taka i za desna strana...ke bide epten konkurencija-vakvo nesto nepatam da bilo kaj nas dosega...cestitki do della valle ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom