US Open 2012 [27 август - 9 септември]

Шампион/ка на US Open 2012

• Вкупно гласачи
    54
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Која глупачка е оваја Гергес :mad: на 6-5 за неа имаше 3 пати сет топки и не ги искористи , во тајбрејкот на 3-2 на сервис на Плишкова направи мини брејк и глупавата ги изгуби двата сервиси ме пренервира ццц

Напрајв тикетче, не го уплатив, немав време, а на него ја имав Гергес, не се секирај, ќе тепа, само за да ми е мака зошо не го уплатив.

Напрајв тикетче, не го уплатив, немав време, а на него ја имав Гергес, не се секирај, ќе тепа, само за да ми е мака зошо не го уплатив.
Пак бе и во вториов сет .. прв гем води 40-15 2 брејк шанси има го губи сетот 4 поени со ред и зема .. овај меч нека тепа а за следниот со кој и да падне ја бркам да губи !
--- надополнето: 27 август 2012 во 18:32 ---
Ете го дождот малце да ги освежи :)
--- надополнето: 27 август 2012 во 18:33 ---
Untitled.png
Убаво заврна :)

Нашите попови денес се молеле за Дожд во Македонија заради сушите.
Резултат - Истури во Њујорк

Like a Bosses !!!

Дождот престана но терените се сеуште мокри...Додека да ги исушат има уште пола саат најмалку.

:icon_mrgr:

Ама ми се трефна, ко да знаело времево дека преку ден не можам да гледам. Таман ќе почнат ко ќе се насадам пред ТВ.:X3:

Нешто бавен ми е Мареј, првите 4 гема беа 4 брејка, и тоа против Богомолов. Сега е 2-2 и едвај доаѓа до предност Мареј. Иначе пред 2 години Мареј изгуби од Богомолов 6-1 7-5 во Мајами. :)

Jack Sock прв сет 15 винери а Мајер 2.Просто не ми се верува каква статистика има чавото а и во вториот сет има брејк.:гик:

Абе почна нешто од натпревариве?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom