Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
In wearing the #19 shirt, Modric follows the footsteps of some of the greatest Madrid heroes, Cassano, Anelka, Reyes, Baptista and Huntelaar...:D

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Ајде Лука, највеке те посакував од сите :). Ке се крстат коа ке видат што све можеш.

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
So srekja,i da go opravda brojot sto go nosele ovie heroi,ni pomalku ni poveke :D
Ај па и нека умре да го ебам. Како старите баби на улица кои к'нат кога игравме фудбал како мали, сте станати. Незнам од каде толкава омраза небива Реал ти ги има земено сите пари и те има оставено на улица. Ебати децата.

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Ај па и нека умре да го ебам. Како старите баби на улица кои к'нат кога игравме фудбал како мали, сте станати. Незнам од каде толкава омраза небива Реал ти ги има земено сите пари и те има оставено на улица. Ебати децата.
oladi malku be brat,a tebe real da ne ti gi ima daeno site pari i te ima sobrano od ulica pa tolku se navredi/vozbudi.
mi bese smesno koi se heroi go imaat noseno dresot pa rekov da se zezam malku,nema potreba da se vozbuduvas.

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
oladi malku be brat,a tebe real da ne ti gi ima daeno site pari i te ima sobrano od ulica pa tolku se navredi/vozbudi.
mi bese smesno koi se heroi go imaat noseno dresot pa rekov da se zezam malku,nema potreba da se vozbuduvas.
И мојов пост беше на шега за 19ката, ама твоето е како индиректно да му посакуваш да си ја сјебе кариерата бе. Највеќе мразам постови во кои некој им посакува лошо на играчите. Значи највеќе. Не само за играч на Реал туку за било кој. Исто и за оние што гледаат на гравче или кристална топка со коментари како, еј дечки џабе се радувате играчот нема да се снајде. Како жити се можеш да знаеш такво нешто. Еве вие го зедовте Сонг онојпат. Јас не напишав честито играч ама ниту напишав да даде господ ништо да не направиш со кариерата. Така?
Затоа најдобро зачувај си ги таквите мислења за себе, не се прави дете без потреба (ако не си).

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
И мојов пост беше на шега за 19ката, ама твоето е како индиректно да му посакуваш да си ја сјебе кариерата бе. Највеќе мразам постови во кои некој им посакува лошо на играчите. Значи највеќе. Не само за играч на Реал туку за било кој. Исто и за оние што гледаат на гравче или кристална топка со коментари како, еј дечки џабе се радувате играчот нема да се снајде. Како жити се можеш да знаеш такво нешто. Еве вие го зедовте Сонг онојпат. Јас не напишав честито играч ама ниту напишав да даде господ ништо да не направиш со кариерата. Така?
Затоа најдобро зачувај си ги таквите мислења за себе, не се прави дете без потреба (ако не си).
druze premnogu seriozno si go sfatil ova.
a sto imas i ti od toa ako si ja sjebe karierata ili ne si ja sjebe :D
ne zaebavaj be,jas ne mu posakav da skrsi noga a i da mu posakav koj k*r... mislam wtf..
mojot post navistina bese na sala za 19kite.. inace takvoto me boli kako ke se snajde modric.. ionaka ke prodolzime da ve gazime so nego ili bez :D

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Ај иди рипни ти под воз...

Ај да дадам и некој коментар за новото засилување,колку е грд бе маму му ибам,како ружна Лети е...

Ќе видиме како ќе се снајде.

Kajgana Shop

На врв Bottom