Пајтон во Скопје?

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
4.000 за кочијата, 10.000 за Коце, што има тука нејасно?

Јасно ми е све но што е со другите 26.000 ЕУР? Или финтата е една кочија за Скопје и еден Мерцедес за Коце? Со 40.ооо ЕУР се купува вакво нешто: http://www.autodino.de/autonews/wp-content/uploads/2012/02/Mercedes-E-Klasse-2013-600x390.jpg наместо http://www.friesenlovecoach.ch/Leo_Kutsche_92.jpg :facepalm:

Сејте мадро ко не се разбирате од пајтони.
Има експерти за то се платени. Се е до квалитето на пајтоно.
Јас можам да го средам за 30000 драхми, овие само рушат цена на малостопанствениците. Не е фер. Јаз`к да му е! Напред нов брану преродбенички, кревај се пред себе!

И на пајтоните скокнаа цените, сеа ќе почнат на бензиска и коњи да продаваат оти никој не им го купува бензинот, ви ебам тоа богатата држава. Од кај толку пари бе?

Пајтон а? А железницата со Бугарија? Или грујо сака сандакот да му го носат на пајтон?
И на пајтоните скокнаа цените, сеа ќе почнат на бензиска и коњи да продаваат оти никој не им го купува бензинот, ви ебам тоа богатата држава. Од кај толку пари бе?
казни, инспектори, данок, поскапувања......државата ќе најде начин да ти ги собере парите.

Може некој ептен квалитетни коњи ќе купат од кај знаете, туку ај јас да ќутам цел буџет да не го дадат за ваков коњ :D
Да ама со вакви коњи се прават големи пари а тие во Скопје кој знајт какви ќе бидат, само смет по патот ќе прават и ништо друго.

Абе ова „градскиов јавен“ пајтон ќе биде скап, ќе видиш после ќе отворат браќата од Шутка конкуренција, за пет пати поефтино, ќе гледаме „пајтони“ низ цел град. :D
Како што тргнала работата со цените на горивата,по исплатливо ќе да е пајтончето

Сеа ќе се јават овие од заштита за животните

И еднорог да не купуваат бе?:pos::pos:
Тој е веќе набавен. Има проблем со дресерите као не можеле појќе да издржат во изолација, едниот бара да му се дозволи да оди во Приштина за викенд плус џепарац а другиот стана агресивен кон животното заради негативните импулси кои ги добивал наводно од кутрото и бара да си оди дома назад во патагониските волкоклецачини.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom