Пајтон во Скопје?

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
14.000 евра за пар даски и рачна изработка? Кого лажат бе овие? Серковци, претераа преку многу граници веќе...

14.000 евра за пар даски и рачна изработка? Кого лажат бе овие? Серковци, претераа преку многу граници веќе...

Ама чекај, барем ќе се возиш во пајтон низ Скопје...1 е малку за голем град како Скопје, мислам дека треба уште 3-4 да набават...:facepalm:

Порано и цвеќе и пчели и птици, сеа ниту птица се враќаа ни ништо, оние у Америка ми иде овамо пајтони ми земаат.

Смешки :pos: КОЧИЈА нарачале бе :pos:

Нека ги јаде боље, искрено.

Абе ова „градскиов јавен“ пајтон ќе биде скап, ќе видиш после ќе отворат браќата од Шутка конкуренција, за пет пати поефтино, ќе гледаме „пајтони“ низ цел град. :D

Абе ова „градскиов јавен“ пајтон ќе биде скап, ќе видиш после ќе отворат браќата од Шутка конкуренција, за пет пати поефтино, ќе гледаме „пајтони“ низ цел град. :D
Поарно со дрвосечачка ќе се возам отколку со чудово. Поефтино ќе ме фати кај ѓупцине.

Не спремаат за уназадување...барокни фасади, пиратски бродови, скап бензин па мора да се учиме да возиме пајтон. Очекувам автошколите од утре да додадат и нова категорија: F = за пајтон. Инструкторот ќе биде искусен шофер со пајтон,шпедитер и други запрежни возила, инструктор професор доктор Рамиз Рамизи од шутка кој цела македонија ја има свртено со неговиот пајтон. Економичен, добро изгледа, а во случај на прегревање можете и сами да го средите со одмарање на “моторот“.

А гомната од коњите кој ќе ги чисти, Коце !?
Не бе брат, ова ти е модерен пајтон, коњите имаат под гз една вреќа, која би дошла како пелени за коњ. Кога кења коњот, паѓаат во тоа торбата, и работа на пајтонџијата е да ги истресе гомната во најблискиот брег на вардар како полутечно гноиво за жалните врби.

И кога ќе ми текне дека има луѓе што го поддржуваат ова... барок е, не е заебанција. Држава сме ние ами како... wanna be држава

Гомната се собираат во вреќи закачени кај пајтонот и таман кога ќе се поднапуни ќе не нахранат.. Тоа е нема друго чаре

Абе кочија за 300 евра сам можеш да си изработиш(ако имаш алати нормално) со добро дрво, а што коњи ќе бидат овие од англија,коњи на кралското семејство:facepalm:

Срамота е стварно луѓе умираат за обична хартија а ваму по 200 000 евра за врби(пази споменик била), 40 000 евра за кочии...болест расипништво.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom