Ти ако имаш мк пасош он нема и нема потреба да му чуе како што мене не ми чуе у Ќустендил што се прави,нити па паламудам по нивни форуми..тоа сакав да кажам..Мене ми чуе ако него ич кур да не му чуе.Цитро да не имаш фетиш да ти ги трошат парите за глупости?
Ти си цел дефокусиран,па почни да му го дудлаш и на бугарот што чекаш. Ако за тебе некоја ствар е глупост тоа е твој проблем,не наметнувај мислења и на други,пошто не си компетентен бе дечки,а плус уште си малолетен,заврши прво со средно па после збори што е глупост а што не,кога ќе добиеш лична карта ќе имаш право на глас..ајт.Нема потреба да му чуе али информацијата му е точна а темата е за тоа.
Тоа што бугаров нема попаметна работа у животот не значи дека не е у право за мислењево па да дефокусираш со бугар бркај работа.
Колку години имаш?Ете , а ние се секираме за 300-400 милиони , глупости .
Ајде кажи што имаше неточно?дека имаат 250 пати поголем буџет од нас е измислица на бугарот?Глуп човек си е глуп човек,и 20 години да си постар нема попаметен да станеш и натака ќе му го дудлаш на грујо и ќе штедиш за у дојран додека пастирот ти одмара у Турција.Ти си цел дефокусиран,па почни да му го дудлаш и на бугарот што чекаш. Ако за тебе некоја ствар е глупост тоа е твој проблем,не наметнувај мислења и на други,пошто не си компетентен бе дечки,а плус уште си малолетен,заврши прво со средно па после збори што е глупост а што не,кога ќе добиеш лична карта ќе имаш право на глас..ајт.
9 , а ти ?Колку години имаш?
Они трошат милијарда за една 1 зграда..ние 300 милиони за 10 згради плус споменици,плус фотани,плус уредување итн.. и тоа од 7 годишни буџети. И немој да ми го дудлаш и да ми мрсиш многу со пастири и слични срања дете,лесно е да се правиш паметен пред монитор,сите сте јаки и муда имате пред компјутер.Ајде кажи што имаше неточно?дека имаат 250 пати поголем буџет од нас е измислица на бугарот?Глуп човек си е глуп човек,и 20 години да си постар нема попаметен да станеш и натака ќе му го дудлаш на грујо и ќе штедиш за у дојран додека пастирот ти одмара у Турција.
9 , а ти ?
--- надополнето: 26 август 2012 во 13:34 ---
Според мнозинството на овој форум дојдов до следниов заклучок :
Подржавачи на Скопје 2014 мора да се:
- Партиски војници
- Адолесценти
- Психички пореметени
- Со пречки во развојот
- Со ниски страсти
Противници на Скопје 2014 се :
-Спротивно од горенеаведеното .
Машала !!!
Да али тоа е истиот државен апарат на Норвешка која изгуби скоро 350 милијарди од своите 600 милијарди заштеди од профитот од нафта во една година со лоши инвестиции.Они трошат милијарда за една 1 зграда..ние 300 милиони за 10 згради плус споменици,плус фотани,плус уредување итн.. и тоа од 7 годишни буџети. И немој да ми го дудлаш и да ми мрсиш многу со пастири и слични срања дете,лесно е да се правиш паметен пред монитор,сите сте јаки и муда имате пред компјутер.
Нашол кој да каже, кажи колку од плата ТИ издвојуваш за Скопје2014?И немој да ми го дудлаш и да ми мрсиш многу со пастири и слични срања дете,лесно е да се правиш паметен пред монитор,сите сте јаки и муда имате пред компјутер.
Доволно за да сфатам дека имаш негде 6-7 оти ги спореди Македонија и Норвешка.9 , а ти ?
--- надополнето: 26 август 2012 во 13:34 ---
Според мнозинството на овој форум дојдов до следниов заклучок :
Подржавачи на Скопје 2014 мора да се:
- Партиски војници
- Адолесценти
- Психички пореметени
- Со пречки во развојот
- Со ниски страсти
Противници на Скопје 2014 се :
-Спротивно од горенеаведеното .
Машала !!!
Зини да ти кажам! Ајде зинииии.Нашол кој да каже, кажи колку од плата ТИ издвојуваш за Скопје2014?
Ај ја ќе ја баталам Норвешка,ќе ја споредам Македонија со Холандија..еве ти прост пример.. Секој ден низ Скопје неможеш пешки да поминеш пошто може некој со кола да те удри,секој втор вози кола а секоја трета фамилија има по 2 коли,а сите кукаат дека немаат пари за бензин,а улиците полни.. Холанѓаните секој со точак си иде до работа или до продавница,по град повеќе точкови ќе видиш него ли коли..и што е заклучокот? Македонците се побогати од Холанѓаните или Македонците се поглупи од Холанѓаните? Или обратно?Доволно за да сфатам дека имаш негде 6-7 оти ги спореди Македонија и Норвешка.
Тоа е култура и нема ништо со кој е побогат.Ај ја ќе ја баталам Норвешка,ќе ја споредам Македонија со Холандија..еве ти прост пример.. Секој ден низ Скопје неможеш пешки да поминеш пошто може некој со кола да те удри,секој втор вози кола а секоја трета фамилија има по 2 коли,а сите кукаат дека немаат пари за бензин,а улиците полни.. Холанѓаните секој со точак си иде до работа или до продавница,по град повеќе точкови ќе видиш него ли коли..и што е заклучокот? Македонците се побогати од Холанѓаните или Македонците се поглупи од Холанѓаните? Или обратно?