- Член од
- 23 декември 2010
- Мислења
- 578
- Поени од реакции
- 365
Верувај не ги знаеш Германците. На секој нео-нацист таму има по 1000 комунисти/анархисти/анти-нацисти. Ова горе се некои исфрустрирани што не можат да си фатат женска па Турците им ги клецкаат. После протестот ала V for Vendetta си одат по дома да се вратат на 90ти левел карактерот во некоја видео игра.Е вака, а не со статуси на фејсбук како нашиве националисти
Па и кајнас се такви....само разликата е шо вие се курчат во живо а нашите нацисти на фејсбукВерувај не ги знаеш Германците. На секој нео-нацист таму има по 1000 комунисти/анархисти/анти-нацисти. Ова горе се некои исфрустрирани што не можат да си фатат женска па Турците им ги клецкаат. После протестот ала V for Vendetta си одат по дома да се вратат на 90ти левел карактерот во некоја видео игра.
Воопшто не си во право за ова дека се исфрустрирани,Германец има достоинство тие неможат да замислат да се со муслиман воопшто...Верувај не ги знаеш Германците. На секој нео-нацист таму има по 1000 комунисти/анархисти/анти-нацисти. Ова горе се некои исфрустрирани што не можат да си фатат женска па Турците им ги клецкаат. После протестот ала V for Vendetta си одат по дома да се вратат на 90ти левел карактерот во некоја видео игра.
Да но во државата има многу кои се против нивВоопшто не си во право за ова дека се исфрустрирани,Германец има достоинство тие неможат да замислат да се со муслиман воопшто...
Те разбирам да,исто така сакам да се надоврзам на разговорот ако се намножат муслимански имигранти и кај нив почнат со масовни протести,воени конфликти во кои ке бараат права готова е Европа ќе живееме како Оман,Узбекистан,Пакистан и останатите заглавени во времето земји,а како што гледам и натака иде работава Шведска е полна со имигранти може да се прочита на интернет ова од многу швеѓани,Франција е полна со алжирци,мороканци итн. ако овие земји почнат да подпаѓаат под исламот отидовме јабана сите,ќе биде после дрш ми Маро кабелот работава...Да но во државата има многу кои се против нив
П.С Секој различно кажува, ако ме свати шо сакам да ти кажам
Да надополнам во Норвешка доколку не им дале доволно територија ке почнелесо бомбашки напади и терористички напади.Те разбирам да,исто така сакам да се надоврзам на разговорот ако се намножат муслимански имигранти и кај нив почнат со масовни протести,воени конфликти во кои ке бараат права готова е Европа ќе живееме како Оман,Узбекистан,Пакистан и останатите заглавени во времето земји,а како што гледам и натака иде работава Шведска е полна со имигранти може да се прочита на интернет ова од многу швеѓани,Франција е полна со алжирци,мороканци итн. ако овие земји почнат да подпаѓаат под исламот отидовме јабана сите,ќе биде после дрш ми Маро кабелот работава...
Знам за темата ја отворив,иначе имаше и на CNN за ова таа територија што ја барале била нешто на пример како Чаир во Скопје,била населба некоја во Норвешка не некоја поголема територија како примерот со Косово што е.Да надополнам во Норвешка доколку не им дале доволно територија ке почнелесо бомбашки напади и терористички напади.
Имаше тема на кајгана се разви сериозна дискусија за тоа
Мислам дека насловот и беше, муслиманите бараат одцепување во Норвешка
Тоа се булшит..живи глупости..и нацистиве од германија си бараат права, односно заштита да не ги изгубат правата и во право се луѓето...Знам за темата ја отворив,иначе имаше и на CNN за ова таа територија што ја барале била нешто на пример како Чаир во Скопје,била населба некоја во Норвешка не некоја поголема територија како примерот со Косово што е.
Па многу нормално ако сакаат да им се накотат како нас браќава и да прават држава со терористи нека им е надзравје,само според мене треба уште по масовни протести да прават ако сакаат државата да си ја зачуваат.Тоа се булшит..живи глупости..и нацистиве од германија си бараат права, односно заштита да не ги изгубат правата и во право се луѓето...
Државата не прави ништо..народот треба да се дигне како во Германија...не исфурстрирани..туку едноставно да ги заплашат ако не го спречат барем да го забават тоа ширење..Па многу нормално ако сакаат да им се накотат како нас браќава и да прават држава со терористи нека им е надзравје,само според мене треба уште по масовни протести да прават ако сакаат државата да си ја зачуваат.
Јас доколку би бил човек на одлука би ставил забрана за влез на било кој муслиман во земјата,затоа што не гледам причина да изиграваме Мајка Тереза према нив кога христијанското население во земјите каде што мнозинството се со исламска вероисповед живее мизерно и се врши терор меѓу нив неможат глава да кренат.Државата не прави ништо..народот треба да се дигне како во Германија...не исфурстрирани..туку едноставно да ги заплашат ако не го спречат барем да го забават тоа ширење..