Седмо издаие?И јас продавам книга менаџмент, 1 000 денари.
ДаСедмо издаие?
во книжара ти е се тоа на факултет и тоа е се во една папка индекс и незнам уште се што друго , си ги купувате незнам дали около 1000 ден чинеше таа папка .Може е малце глупаво и смешно прашањето, но сепак јас да си прашам.
Ме примија на Економски. Е сега на денот на упис на примените студенти ( 30 и 31 ) треба да се носат индекси, слики итн....
Индексите ние ги купуваме или од факултетот ги даваат ?
Не сум многу упатен, па ако може некој да ми помогне би му бил благодарен.
трговско право е лесен предмет , англиски, финансиски пазари и институции ти го немаш во редовни па можеби ке можеш да го земеш во изборни .Јас се запишав надворешна трговија и годинава сум прва година, некој предлог за изборни предмети, кои се најлесни и најразбирливи? Две во едниот семестар, три во другиот имаме така?
Лани ги даваа од факс, као демек почнаа бесплатни индекси, ваљда и годинава исто. Слики треба да си носиш, две со иста големина, едната за во индекс едната со документите ја предаваш, и уште една помала за студентска легитимација.Може е малце глупаво и смешно прашањето, но сепак јас да си прашам.
Ме примија на Економски. Е сега на денот на упис на примените студенти ( 30 и 31 ) треба да се носат индекси, слики итн....
Индексите ние ги купуваме или од факултетот ги даваат ?
Не сум многу упатен, па ако може некој да ми помогне би му бил благодарен.
Имате по еден изборен во секој семестар. Трговско право не ти препорачувам зашто оваа година се жалеа доста колеги, иако претходната година го имав земено и си поминав супер. Имаш Англиски јазик за во зимски и правни и етички аспекти на интернет во летен семестар.Јас се запишав надворешна трговија и годинава сум прва година, некој предлог за изборни предмети, кои се најлесни и најразбирливи? Две во едниот семестар, три во другиот имаме така?
Понеделник во 12:00 пред факултет може?
Ги даваа на денот на уписите на примените студенти или порано ?Лани ги даваа од факс, као демек почнаа бесплатни индекси, ваљда и годинава исто. Слики треба да си носиш, две со иста големина, едната за во индекс едната со документите ја предаваш, и уште една помала за студентска легитимација.