Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
F

FARANG

Гостин
Abe ne zaebavaj nema potreba za site da se primenuva toa dovolno e nas i na metalurg taka da ni gi zemete bodovite. Se nadevam deka ke FFM ke ima ist arsin za site ko sto sega trpat bitolcani za navodnite neredi so vas taka ke ve kaznuvaat i vas i site drugi sto ke pravat prestapi. Cisto sumnjam deka taka ke bide vo tetovo ama ajde da vidime

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Ти мене ме цитираше и го кажа тоа. Јас најмалку од вас очекувам дека ќе кажете нешто реално во врска со Шкендија.

Што сакаш порелевантно да ти кажам дека признавам дека имаше порано притисоци, тетовскиот тунел беше познат....но сега сменети се работите. Да имаше такво нешто сите екипи ќе се жале на приемот, ќе имаше на сите весници, но тоа е една ваша фантазија во лик на фобија ;)

Јас никого не цитирав кога го кажав тоа за секирите и палките. Ама ти си се пронајде и ме цитира :icon_lol:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Јас никого не цитирав кога го кажав тоа за секирите и палките. Ама ти си се пронајде и ме цитира :icon_lol:
Аа ти сигурно си алудирал на Пелистер...извини.
--- надополнето: 23 август 2012 во 21:10 ---
Abe ne zaebavaj nema potreba za site da se primenuva toa dovolno e nas i na metalurg taka da ni gi zemete bodovite. Se nadevam deka ke FFM ke ima ist arsin za site ko sto sega trpat bitolcani za navodnite neredi so vas taka ke ve kaznuvaat i vas i site drugi sto ke pravat prestapi. Cisto sumnjam deka taka ke bide vo tetovo ama ajde da vidime
Претпоставувам ти си навивач на Вардар, затоа би ти сугерирал да ги читаш изјавите на вашите играчи и тренер после натпреварите во Тетово каде што кажуваат за гостопримството во Тетово.

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
ete toa sto go kazav pred 1 nedela eve deneska i Oficialno. M.Kurtishi vo Shkendija.

Cekame Sh.Rexhepi da potpise i so nego moze da doaga i uste eden fudbaler ( ne e sigurno).

Silata od nashata ekipa ke mozeme da vidime samo protiv vardar vo Skopje

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.290
Поени од реакции
3.323
Spored mene Skendija ce vodi mrtva trka so Vardar za titulata...Nesto pojce me vlece deka Skendija ce zeme titula ...Metalurg ocekuvam negde pocetok na 2 del od natprevaruvanjeto da padne i sigurno da go zadrzi 3 mesto ... A za opstanokot neznaem sto da recem kasa-popara !

Член од
29 септември 2011
Мислења
2.132
Поени од реакции
2.311
Spored mene Skendija ce vodi mrtva trka so Vardar za titulata...Nesto pojce me vlece deka Skendija ce zeme titula ...Metalurg ocekuvam negde pocetok na 2 del od natprevaruvanjeto da padne i sigurno da go zadrzi 3 mesto ... A za opstanokot neznaem sto da recem kasa-popara !
Металург ако има предност пред другите на полусезоната верувај дека ќе биде шампион.

F

FARANG

Гостин
Ne ti e cudno zasto samo Skendija ja posocuvame ko problem a ne Renova? Sigurno toa e zatoa sto citame, gledame i zborime so igracite i znaeme sto se slucuva. Ne sum samo jas nego site istoto ti go zborime pa valjda ne mislis deka site sme slepci ili gluvi. So isklucok na lani a znaeme zosto bese toa taka SEKOGAS imalo problem. Jas ne ve krivam vas jas ja krivam nasata skopska policija sto ne ne ostava vo ista mera da vi vratime na gradski ama ajde ve gledaat ko zastiteni zivotni....

Аа ти сигурно си алудирал на Пелистер...извини.
--- надополнето: 23 август 2012 во 21:10 ---

Претпоставувам ти си навивач на Вардар, затоа би ти сугерирал да ги читаш изјавите на вашите играчи и тренер после натпреварите во Тетово каде што кажуваат за гостопримството во Тетово.

Член од
19 април 2010
Мислења
1.876
Поени од реакции
500
Dali e sigurno deka Mensur Kurtishi potpisal za nas ? isto taka blisku e da dojde i Liridon Kukaj.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Dali e sigurno deka Mensur Kurtishi potpisal za nas ? isto taka blisku e da dojde i Liridon Kukaj.
Сеуште не е. Траат преговорите.

Иначе Лиридон Кукај можеби би донеле наместо Шаќир Реџепи.
Реџепи сака да дојде ама управата се двоуми бидејќи од стручниот штаб сеуште не заборавиле како си отиде тој од Шкендија.

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.255
Поени од реакции
2.590
Единствено од Шкендија имам почит за новиот тренер. Не се заборава тоа што го направи за Вардар и Македонија, за секој кој ги следел работите тие години, без обзир на политиката, наша фудбалска легенда е Аце Шакири !!! :)

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Единствено од Шкендија имам почит за новиот тренер. Не се заборава тоа што го направи за Вардар и Македонија, за секој кој ги следел работите тие години, без обзир на политиката, наша фудбалска легенда е Аце Шакири !!! :)

:tapp::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.412
Поени од реакции
16.681
Цепи се колку сакаш, ама македонците секоаш ќе имаат почит за Шаќири. Мал си бил да се сеќаваш на тоа како у сред Турција го развеа македонското знаме по постигнувањето на голот. Капитен во вистинска смисла на зборот и играч со големо срце.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.412
Поени од реакции
16.681
Исто ко на теле да му збориш :facepalm:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop