B
Black Guard
Гостин
Не бивацин е неомицин и бацитрацин.
Извини, ќе може да ми кажеш како се вика маста ?Не бивацин е неомицин и бацитрацин.
Ок ти благодарам, ќе пробам.Epics, зошто веднаш антибиотик. Најважно е местото да го одржуваш чисто, значи да ја миеш ракава со млака вода, да го исчистиш местово со хидроген и толку.
Антибиотициве не се витамини, ако го ставаш на кожа т.е. локално не значи дека не правиш штета на организмот.
Ти велам пробај вака, ако не се подобри за една недела секогаш можеш да отидеш на лекар. Можеш да користиш некоја неутрална крема како пантенол.
Во Рамстор има преработен, а мислам дека имаше свежа маточина во Веро.каде можам да набавам ЧАЈ ОД МЕТОЧИНА ако може некој да ми каже?
Bi trebalo da go ima po apteki, go proizveduva Alkaloid , od programata na Good nature caevite sto im se i kosta okolu 50 denariкаде можам да набавам ЧАЈ ОД МЕТОЧИНА ако може некој да ми каже?
Фала многу! :*Bi trebalo da go ima po apteki, go proizveduva Alkaloid , od programata na Good nature caevite sto im se i kosta okolu 50 denari
ДаДали кога си болен е нормално интензивно да се потиш, дури и кога температурата ќе ти помине и генерално си веќе здрав (веќе 2 ден)
По непријатна работа нема....
Па 50 степени целзиусови беше денес бе...По непријатна работа нема....
Не ми е воопшто топло, спротивно од она што се случува обично, а сепак се препотувам. Значи 100% не е до температурата, плус во благо климатизирана просторија сум.Па 50 степени целзиусови беше денес бе...