Дали има шанси да се прошири квотата за КНИ? Гледам лани ја прошириле....
Сигурно. За повеќе пари и пајдушко ќе ви играат на упис

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Znae6, fancy e da si programerka denovive, 403k.C c kolku samo dominiraat devojcinjata na IKI, se nekoi so nad 96 poeni prosek
Ludnica haha
Претпоставувам дека калкулус е потежок ако немаш добра основа алгебра.ЛУЃЕ ШТО Е ПОТЕШКО според вас дискретна математика или калкулис ?????????? (финки)(феит)
Зависи што повеќе ти оди. Ако си повеќе по логика, комбинаторика и слични ствари, тогаш Дискретна нема да ти е проблем, а пак ако повеќе ти одат функции, изводи,интеграли итн, тогаш Калкулусот ќе ти е полесен. Мене лично Дискретната ми беше боза, а со Калкулусот потешко ми одеше, ама не значи дека така е за сите. Знам и луѓе што положија калкулус со солидни резултати, а паднаа на Дискретна. И така...ЛУЃЕ ШТО Е ПОТЕШКО според вас дискретна математика или калкулис ?????????? (финки)(феит)
ухх добра е по логиката сум а матем само 2 години средно имавЗависи што повеќе ти оди. Ако си повеќе по логика, комбинаторика и слични ствари, тогаш Дискретна нема да ти е проблем, а пак ако повеќе ти одат функции, изводи,интеграли итн, тогаш Калкулусот ќе ти е полесен. Мене лично Дискретната ми беше боза, а со Калкулусот потешко ми одеше, ама не значи дека така е за сите. Знам и луѓе што положија калкулус со солидни резултати, а паднаа на Дискретна. И така...![]()
Во голема предност си што немаш Калкулус, пошто вчудовидувачки е мал бројот на студенти кои успеваат да го положат во првата сесија... материјалот и не е кој знае колку тежок, ама испитите знаат да ги направат зезнатиухх добра е по логиката сум а матем само 2 години средно имавбар неам у смеров калкулис само дискретна : )
Шо е бе ова 4000 денари за тој подготвителен курс по математика?Лани слушнав дека било 2000.
И ти ли на финки?Шо е бе ова 4000 денари за тој подготвителен курс по математика?Лани слушнав дека било 2000.