Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Ништо чудно денес и Цезар и Мозес да се официјализираат. Сите викаат дека Цезар уште вчера прошол медицински и потпишал 5 годишен договор. Изгледа чекаат да се договорат и со Мозес па двајцата одеднаш да ги претстават.
Ди Матео има прес конференција денес, сигурно ќе каже нешто.

Ајде честито нека е уште 2 нови деца :) Сега има фонд на играчи и мора да се игра на сите титули, од суперкуп на Европа, преку светски првак, па до титули во куп и премиер лига, а зашто да не и за историја во Лига на шампиони! :) Има уште некој што можда би дошол или со ова завршува пазарот за летово?

Ајде честито нека е уште 2 нови деца :) Сега има фонд на играчи и мора да се игра на сите титули, од суперкуп на Европа, преку светски првак, па до титули во куп и премиер лига, а зашто да не и за историја во Лига на шампиони! :) Има уште некој што можда би дошол или со ова завршува пазарот за летово?

Демек сеуште сакале еден од Кавани/Хулк и ќе пробале да се договорат, ама не ми се верува.

A1D5AAYCMAAJ9a1.jpg:large

A1D5E86CIAABbtK.jpg:large

A1D5KAbCUAEJHdV.jpg:large

Тери изгледа нема да игра утре поради повреда, значи Луиз и Кејхил ќе бидат во одбрана.
Ди Матео потврди дека Мозес треба да го пројде уште медицинскиот преглед за официјално да биде играч на Челзи, а рече и дека е задоволен со тимот кој му е на располагање сега, но сепак не одрече дека може да се земе уште некој.
А рече дека и засега нема играчи кои би го напуштиле Челзи. o_O

Јас Малуда би го оставил, просечен играч е, но битно го сака Челзи и има изјавувано дека несака да настапува за друг европски клуб освен Челзи, за разлика од Бенајун за кого само Треблинка или Аушвиц е прикладно место.
Додека свеж Малуда со еден изигран меч во месец е многу опасен по лева страна.:icon_lol:

Уште ли игра Фереира во тимов :eek: за мене тој бетер од Босингва е, што толку гледаат у него..

Уште ли игра Фереира во тимов :eek: за мене тој бетер од Босингва е, што толку гледаат у него..
Не зезај, Фереира е далеку подобар во дефанзива од Босингва. Пауло е на клупа, никогаш се нема бунено за минутажа или слично, јас немам ни интервју од него прочитано, и кога има потреба да изигра еден меч на ниво, тоа го прави без грешки бидејќи ретко игра. Просечен играч е Фереира, но подобар од Босингва.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom