Фан Клуб: Челзи

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.664
Ништо чудно денес и Цезар и Мозес да се официјализираат. Сите викаат дека Цезар уште вчера прошол медицински и потпишал 5 годишен договор. Изгледа чекаат да се договорат и со Мозес па двајцата одеднаш да ги претстават.
Ди Матео има прес конференција денес, сигурно ќе каже нешто.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.664

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
Ајде честито нека е уште 2 нови деца :) Сега има фонд на играчи и мора да се игра на сите титули, од суперкуп на Европа, преку светски првак, па до титули во куп и премиер лига, а зашто да не и за историја во Лига на шампиони! :) Има уште некој што можда би дошол или со ова завршува пазарот за летово?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.664
Ајде честито нека е уште 2 нови деца :) Сега има фонд на играчи и мора да се игра на сите титули, од суперкуп на Европа, преку светски првак, па до титули во куп и премиер лига, а зашто да не и за историја во Лига на шампиони! :) Има уште некој што можда би дошол или со ова завршува пазарот за летово?
Демек сеуште сакале еден од Кавани/Хулк и ќе пробале да се договорат, ама не ми се верува.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Aбе стално во последниот ден иамаме некое засилување така да In Roman We Trust:D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.664
Тери изгледа нема да игра утре поради повреда, значи Луиз и Кејхил ќе бидат во одбрана.
Ди Матео потврди дека Мозес треба да го пројде уште медицинскиот преглед за официјално да биде играч на Челзи, а рече и дека е задоволен со тимот кој му е на располагање сега, но сепак не одрече дека може да се земе уште некој.
А рече дека и засега нема играчи кои би го напуштиле Челзи. o_O

H

HoT IcE

Гостин
Јас Малуда би го оставил, просечен играч е, но битно го сака Челзи и има изјавувано дека несака да настапува за друг европски клуб освен Челзи, за разлика од Бенајун за кого само Треблинка или Аушвиц е прикладно место.
Додека свеж Малуда со еден изигран меч во месец е многу опасен по лева страна.:icon_lol:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Уште ли игра Фереира во тимов :eek: за мене тој бетер од Босингва е, што толку гледаат у него..

H

HoT IcE

Гостин
Уште ли игра Фереира во тимов :eek: за мене тој бетер од Босингва е, што толку гледаат у него..
Не зезај, Фереира е далеку подобар во дефанзива од Босингва. Пауло е на клупа, никогаш се нема бунено за минутажа или слично, јас немам ни интервју од него прочитано, и кога има потреба да изигра еден меч на ниво, тоа го прави без грешки бидејќи ретко игра. Просечен играч е Фереира, но подобар од Босингва.

Kajgana Shop

На врв Bottom