Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Член од
20 август 2012
Мислења
1.426
Поени од реакции
448
Секако дека офсајдот остава темна дамка на овој меч и мислам дека баш тој гол влијаеше на конечниот резултат,но сепак се надевам дека следната среда Реал Мадрид ке одигра одличен меч и ке успее да го освои овој не толку важен трофеј,а и во случај да не победиме тс да не го освоиме супер-купот,нема да биде крај на свет,целта оваа сезона ни е Лигата на Шампионите и Примера.

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
The Best Of The Best "Fail":pos:

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Аман со тој твој Кака у пичку матер више.
Прекини да ме цитираш ти бе море оди прати ми го на мочање ајде. За кој сакам јас че зборувам, секако никого не го цитирам.

Што му објаснуваш гледаш дека IQ колку Валдез има:D
Замисли сине на Хаваи си, си кулираш така на некоја лежалка со 1/2 пиченца и одеднаш ти идам и вмозок ти го истурам. Пошо имаш вишок на IQ за да ти го залепам да не течи вишоко.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Mи е гајле дали е сантим или километар. Тој чичкото таму што стои покрај аут, живее од ова, а луѓе губат милиони од вакви грешки. Пример, сега да беше веке воведено она компјутерски да се решаваат некој одлуки, сега тоа немаше да биде гол. Тоа е ГОЛ ОД ОФСАЈД. Разберете се. И нека не ви перат мозок и да викаат: оди види го ти дали е офсајд. Тој таму е професионалец и тој е задолжен да гледа.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Замисли сине на Хаваи си, си кулираш така на некоја лежалка со 1/2 пиченца и одеднаш ти идам и вмозок ти го истурам. Пошо имаш вишок на IQ за да ти го залепам да не течи вишоко.
како што реков

Што си објаснуваш гледаш дека IQ колку Валдез имаш:D

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
како што реков
Не те слушам јак ми е парфемов сине УАУУУУУУУ ко Робен си во глата кај мозочето твое паметно..

Плачковци сте сите море Офсајт било оди бе таму само да се плачи. Машки треба машки Мурињо 12 Класика нема изиграно машки Ејјјј! Судиите криви пак оди таму бе оти.... Ајде Модрич сеа ко че дојди (важи) тој титула че донеси не се секирајте со Озил падни стани че пра по терен ко глувци че се влечка .

Vaseeee

Мадридиста!
Член од
24 мај 2008
Мислења
164
Поени од реакции
57
штета што Рамос и Албиол се големи киксери
Рамос да не е, не 3, 5 ќе примиме не збори глупости.. Столб у одбрана и во Реал и во Шпанија.
Ако го сметаш за кикс пеналот на Иниеста, преслушај се уште еднаш. Наседна на финтата на Иниеста како што би наседнал секој, тргна на топка и му ги собра нозете, крај на муабетот..Шала на страна Иниеста има IQ за фудбал 180.. Кикс е тоа што го направи Валдес, а не Рамос.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.719
Поени од реакции
43.765
Може имате спомнато, ама јас пак да пишам..

Роналдо е прв фудбалер во историјата на Реал што има постигнато гол на 4 меча по ред на Камп Ноу... (така кажа коментаторот, ако е лага он е крив! :D)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Рамос да не е, не 3, 5 ќе примиме не збори глупости.. Столб у одбрана и во Реал и во Шпанија.
Ако го сметаш за кикс пеналот на Иниеста, преслушај се уште еднаш. Наседна на финтата на Иниеста како што би наседнал секој, тргна на топка и му ги собра нозете, крај на муабетот..Шала на страна Иниеста има IQ за фудбал 180.. Кикс е тоа што го направи Валдес, а не Рамос.
Чоек јас не мислев за вчерашниот пенал..јас мислев општо за натпреварите против Барселона и против било кој клуб..ме мрзи да барм сега видеа ама не знам само колку голови имаат примено поради грешките на Рамос каде се губи на офсајд стапици и поради негови глупави киксови..па се сеќавам голот на Абидал на Бернабеу како се загина рамос и уште многу такви голови имало..но човекот е брз,силен,борбен,скочен,добро се гради и пред се е Шпанец и поради овие работи игра во Реал Мадрид прва постава а што е голем киксер и тоа како се знае

Vaseeee

Мадридиста!
Член од
24 мај 2008
Мислења
164
Поени од реакции
57
Не те слушам јак ми е парфемов сине УАУУУУУУУ ко Робен си во глата кај мозочето твое паметно..

Плачковци сте сите море Офсајт било оди бе таму само да се плачи. Машки треба машки Мурињо 12 Класика нема изиграно машки Ејјјј! Судиите криви пак оди таму бе оти.... Ајде Модрич сеа ко че дојди (важи) тој титула че донеси не се секирајте со Озил падни стани че пра по терен ко глувци че се влечка .

Дечко, или по муабетов дете, ај малце смири се. Да ти објаснам нешто поедноставно зашто ограничен си. Професијата на линискиот судија му е да ВИДИ дали е офсајд или не е. Тоа му е професија и од тоа заработува пари. Ако неможе да види офсајд, поготово на најголемото дерби во светот - не е за таа работа, или за таа утакмица у најмала рака. Се дешаваат грешки да , ама ова е ... Но тоа е тоа победија и се глеаме на Бернабе.

А за машка игра другарче мое, неможеш да ми кажеш дека Фарса ја игра, тоа е повеќе од апсурдно. ГЛУПОСТ! Освен Пујол во Барса не сум видел друг што игра машки. За Пујол секоја чест.

Којзнае колку компилации има низ интернетов за театарот на Барса пребарај си.

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
.

А за машка игра другарче мое, неможеш да ми кажеш дека Фарса ја игра, тоа е повеќе од апсурдно. ГЛУПОСТ! Освен Пујол во Барса не сум видел друг што игра машки. За Пујол секоја чест.

Којзнае колку компилации има низ интернетов за театарот на Барса пребарај си.

Под Машки спајџа да напајџаш а не да се пикаат сите 11 во 16м.
Барса ова му го прај на Реал е срамота. 80мин од утакмицата Реал беше напикан буквално вгол. Реал постигна 2 голови без Шанса од ништо, нешто.
Немој сеа ти да мешаш баби и жаби 12 класика со ред Барса ГАЗИ буквално гледано во се! А за офсајт ситуацијата и за Реал да беше онаа ситуација немаше да го свирна пошто е минимален скроз и секако РЕАЛ/БАРСА се овие.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.593
Поени од реакции
14.405
Modric espera hoy el O.K. de Levy
Villas-Boas says Modric should join Real soon
Modric on the brink of Real deal
EPL Transfer News: Luka Modric Move to Real Madrid 'Almost Done'; Spurs Looking to Sign Leandro Damiao
Modric 'close' to Real switch

9:30 Očekuje se Modrićev transfer

Marca je jutros objavila da bi predsjednik Tottenhama Daniel Levy dao zeleno svjetlo za transfer. Već danas bi mogla doći i službena potvrda. Ako se to ne dogodi danas, sljedeći termin je ponedjeljak.

Jučer je i trener Spursa Andre Villas-Boas rekao da je posao zamalo gotov.

"Situacija oko Luke Modrića je u rukama predsjednika Daniela Levyja koji mi je potvrdio da su razgovori u tijeku. Došlo je i do određenog napretka i sve bi moglo biti riješeno u sljedećih nekoliko dana. Luka nastavlja trenirati odvojeno i pretpostavljam da će biti tako do kraja prijelaznog roka", rekao je Villas-Boas.

10:00 Modrić u Realu kroz 48 sati

I ESPN javlja da je transfer pred završetkom. U tekstu se navodi da će sve biti riješeno u roku od 48 sati nakon što je Levy konačno pristao na transfer oko kojega se nateže cijelo ljeto.
http://www.index.hr/sport/clanak/pogledajte-modricev-solo-trening-u-londonu/633184.aspx

Готово е.

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Под Машки спајџа да напајџаш а не да се пикаат сите 11 во 16м.
Барса ова му го прај на Реал е срамота. 80мин од утакмицата Реал беше напикан буквално вгол. Реал постигна 2 голови без Шанса од ништо, нешто.
Немој сеа ти да мешаш баби и жаби 12 класика со ред Барса ГАЗИ буквално гледано во се! А за офсајт ситуацијата и за Реал да беше онаа ситуација немаше да го свирна пошто е минимален скроз и секако РЕАЛ/БАРСА се овие.

Ја мислам дека е редно да попиеш еден бан од фан-клубов што викаш а???

Kajgana Shop

На врв Bottom