A
apidrone
Гостин
Нишо, Валдез си покажа уште еднаш зошто никогаш нема да брани за Шпанија. А иначе тоа со Педро тешко се гледа. Што ако не беше офсајд? Па покољ.
Sea go gleam golov na Di Maria.. Lele Valdes covece, najglupiot golman momentalno od top timovite.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Додека не се пензионира Сан Икер, ни Реина, ни Валдес/з, а ни Дегена нема да видат настап за сениорска репрезентација на големи натпреварувања..Нишо, Валдез си покажа уште еднаш зошто никогаш нема да брани за Шпанија. А иначе тоа со Педро тешко се гледа. Што ако не беше офсајд? Па покољ.
Ozil veke napravi kariera.Германец што направил успешна кариера во Шпанија неам слушнато.
.
Па не дека се оправдува офсајдот, ама не беше никаква катастрофална грешка. Пробај стави се ти во таква ситуација, кога треба во иста секунда да забележиш, кога играчот ќе ја даде топката и истовремено да видиш, дали играчот е во офсајд или не. Ете, јас ја имав таа среќа и во еден аматерски натпревар да бидам помошник. Верувајте дека е многу потешко, колку што изгледа на ТВ. Нормално дека офсајд си е офсајд, ама ептен тешко е да се забележи офсајд, кога 2ца играчи се во линија и во такви ситуацији им е „наредено“ на судиите, дека ако не се сигурни во офсајд, треба да пуштат да се игра.Ozil veke napravi kariera.
Za ostanatiot del od postot, za koja formacija be bate so 4 stoperi i 3 DM zboruvas, poslednite 4-5 natprevari so Barsa gi igrame so standard 4-2-3-1 formacija, ne znam koja formacija ja sakas ti..
Sent from my iPhone using Tapatalk
--- надополнето: 24 август 2012 во 06:06 ---
ElNinho и сите останати што го оправдувате офсајдот.. Што ми е гајле мене дали е 1 милиметар или 1 метар, офсајд е офсајд, и како таков мора да биде суден, за кој кур се стаени тие таму крај аут линијата ? На Реал не му ги суделе ваквите офсајди ? Кога ќе видам да не му досудат ваков офсајд на Реал во ЕЛ КЛАСИКО тогаш тие муабети, против просечни тимови и да ги судат и да не ги судат скоро исто е, ретко кога од нив зависел крајниот резултат. Не знам за вас, ама за мене таа ситуација создава една дамка во оваа победа на Барселона, која се надевам дека после наредниот четврток ќе остане само пирова победа.
Аман со тој твој Кака у пичку матер више.Германец што направил успешна кариера во Шпанија неам слушнато.
Че го плукате сите Озил така треба, затоа што 60минутен играч ебати играчо.
Е сеа ако вејче го изостави Кака од тимот изгледа че го продаваат негде на 31ви во 23.59часот. А ако не го продаваат, нека му даде шанса ако не сега во Сабота/Недела кога е наредната и да го проба дали че изигра убо. Озил кој не изигра ниту една пријателска, кој лежеше на терен(2 утакмици со ред) незнам зошто би го форсирал уште. Или че ја прај истата грешка како шо ја напрај лани со Ди Мариа(Ко се врати од повреда и дупче мало беше). Патем можеби некоја тактика си прај незнам ти шо Мурињо али никогаш Реал нема да тепа со пичкарска игра со 4 стопери и 3ца DMC срамота е резил голем на 12 Класика со ред Реал да неможи топка убо да сврзи едноставно срамота е.
Кај шо го гледав фудбало вечерва едно бате убо викаше. Со Шустер барем губевме машки.
On 9 December 2008, Schuster stepped downas manager after a 4–3 defeat to Sevilla FC, and speaking out publicly about his team standing no chance of beating Barcelona in the El Clásico derby match.Со Шустер барем губевме машки.