- Член од
- 1 ноември 2008
- Мислења
- 7.396
- Поени од реакции
- 1.880
^ Бетмен пред да Велит беше Серпико така да го знаеме
ХОЛАНДИЈА ГО ВРАЌА ЕЛ ДИЕГО ВО ИДНИНАТА!Не можам никако да го најдам текстот, ама беше напишано во стилот на Хомер, а Одисеј беше Меси Само не им упали тројанскиот коњ Сепак текстов е најверојатно избришан, па ако има некој колекционер да го прати супер...
А ЗА ХРАНА?Abe kakov fan na Barsa.... kopito sto neznae kaj tera... vide vise ne ide na arno so Lazio pa ajde visca el Barca
Ptici preselnici kaj mene nemaat kredibilitet da zborat za fudbal, pojse ke mu lici emisija za ptici, ripki i kukjni ljubimci kako sto vodese na vremeto Melita
ВЕРОЈАТНО!Шо има врска ако ја чита, ќе ги пролиста странициве, ќе увиди дека никој не го сака нити му ја гледа емисијата за фарселона, ама пошто им дал збор на кајганџииве дека ќе тера, ќе почне.
После 2-3 месеци негледаност, ќе го избркаат.
Јас искрено немам почит кон човеков затоа што знае една дискусија да ја спушти на ниво на петгодишен. Тројанскиот коњ за Светското првенство му беше многу голема брука, особено една реченица паметам "тие ќе даваат голови, ама ние секогаш ќе даваме еден повеќе затоа што ние сме АРГЕНТИНА."
Исто се сеќавам дека после поразот од Интер постапи многу непрофесионално, цела емисија ја посвети на статистиките и како тоа Барса требаше да победи, па офсајдите на Милито, па така нервозен и изреволтиран. Дај бе на телевизија што се пренесува на ниво на цела држава срамота е таков однос.
Еден другар мој, навивач на Барса го има на фејсбук и баш за натпреварот Барса - Милан на полувреме пишуваше статуси "Абијати пратен по семки и цигари.", па после кога Тијаго Силва го даде голот со глава 95та минута ги избриша сите статуси и коментари за натпреварот.
Своевремено дојде на форум и по неколку дискусии си замина.
Исто и на темава, Филе ја споменал Барса еднаш, три корнери му дал на Реал, десет на Еспањол - статистики, статистики до бескрај... Јас сакам да прочитам статистика, ама така ќе отворам лајфскор и резултати и нема да потрошам сообраќај.
Знам дека секој си завзема страна, ама толку пристрасност ми смета. Нека земе пример од Бранко Илиевски кој е деклариран интераш, а сепак многу реално и објективно си работи.
Тоа е мое мислење, ама знам дека многумина не се сложуваат, така да трансферов сигурно ќе испадне добар. Кајгана сигурно ќе профитира од ова затоа што има многу фанови на Барса и тие се отприлика тие што го пратат Филе.
Сва среќа, не сме сите децаFile X File ако успееш сите деца на кајгана да ги убедиш,нема таква награда на светот која треба да ја добиеш
Ќе ми биде драго ама веќе зборче да не трошиш на мене. Немаш потребва, нека ти биде ова последно. Ти благодарам многуШто да почне, го знаеме што човек е. Не значи дека ако дошол во Кајгана дека ќе ги смени своите навики. Башка уште нет да трошам за да го гледам
Веројатно, НЕ. И никој...ова е сосем случајно што и ти меспоменуваш... :-/ знам... :-/Зар има некој што го следи и гледа Филе ?
Ова ми се допаѓа, барем да знам со кој понатаму да си продолжам да си муабетам. Колку сме -толку сме, ама барем знаеме кои сме... Уште еднаш ти благодарам што сепак се врза на темава да кажеш нешто за мене...Ја никад не сум го гледал, ни па планирам да го гледам. Чим еднаш кажал за кого навива тој неможе да биде објективен спортски новинар!
Да очекуваме наскоро Миленко Неделковски - кајгана роуд шоу?
Во право си... Касно почнав да гледам редовно ама ја гледав емисијата за "Ел Мадрилењо" Небарам никој да прави емисии посветени за овој клуб. Само сакам да кажам дека многу повеќе се форсираат Барса и Реал. Ок, тие се на врвот. Можеби ти така чуствуваш дека тие треба да бидат центар на вниманието во ТОПКИ. Но има тука и други. Атлетико, Атлетик, Валенсија.Се надевам дека од следнава сезона ќе посветите повеќе внимание во тој сегмент. Иначе за тоа што другиве го коментират дека си бил за овие за оние не ме интересира. Си за Барса, да, ама јебига треба да се навива за некој. Според мене во емисијата си неутрален и не "свршуваш" како другите кој ја работат слична работа на твојата. Поздрав!НИКОГАШ ама баш НИКОГАШ никој во МК не направил специјална емисија за Атлетико Мадрид. А јас направив 2 лани и бевме во живо на Реал-Атлетико. Штета што не си ги гледал минатогодишните епизоди. Емисјата и прилозите за Чоло и на тренинг во Махадаонда... хм хм хм се што бикажал понатаму е вишак....
Веќе заличуваш на оној саше од наша тв, сам става емисии на јутјуб и се расправа со сите. Премногу негативен ефект и за емисијата и за кредибилитетот.Ова ми се допаѓа, барем да знам со кој понатаму да си продолжам да си муабетам. Колку сме -толку сме, ама барем знаеме кои сме... Уште еднаш ти благодарам што сепак се врза на темава да кажеш нешто за мене...
хахахахахаха...знам...но сепак ми е интересно...со некои навистина е ќеиф да се муабети, а со некои , немам ни намера да ги читам ,едноставно нека си лаат, тоа им е ним работа... мојата позитивна енергија ќе биде како и секогаш досега, насочена само кон конструктивните муабети, какви и да се... ))) Благодарам... ПозFile X File ако успееш сите деца на кајгана да ги убедиш,нема таква награда на светот која треба да ја добиеш
се надевам на квалитетна соработка во иднина со Кајгана,позз
Емисијата и понатаму ќе биде само за шпанскиот фудбал. Таму живеам, таму работам и го работам само она што јас го сакам. А кој сака да ме гледа бујрун, кој не, пак со среќа нека му е. Има и други емисии и водители. Зошто мора сите само мене да ме гледаат? Јас само за Шпанија и ЛШ и ЛЕ. Тоа е тоа...Искрено не ја гледав секогаш емисијата „Топки“ но кога ја гледав поголемиот дел да не речам сите емисии беа баш за Шпанскиот фудбал ? Еве сега ќе оди ова на интернет па можеш малце повеќе да посветиш внимание и на другите првенства, па нема да биде лошо ако е возможно и соговорници да имаш во емисија и други луѓе.. на пример зошто да не форумџиите ?
Инаку секако подршка за променава.. а и секако беше една од ретките спортски добри емисии кај нас.
Не се секирај,немам толку слободно време, а плус имам сосем друга цел во мојата работа.lele a tek sea koga ke go promoviraat za admin