Вондерфул
Chemical love
- Член од
- 2 јуни 2008
- Мислења
- 251
- Поени од реакции
- 157
Знам, ама се осеќав ко да траеше мноогу поќе .Eyes Wide Shut не трае 5 саати...него без малце 3.
Знам, ама се осеќав ко да траеше мноогу поќе .Eyes Wide Shut не трае 5 саати...него без малце 3.
The Holy Mountain - можи погрешен период сум одбрал за филмот
Star Wars, Star Trek - не љубим многу сајнс фикшн
LOTR, Harry Potter - да ги гледав на ТВ, со нетрпение ќе ги чекав рекламите.
Tree Of Life, не е класика, а ни пак култен можеби, ок - срање невидено. Некој го поистовети со The Fountain, нема врска, Фонтаната е ремек дело.
засега на овие ми текнува.
Ne nego zatoa sto e glup film. Plot holes vo sekoj kjos, i celava poenta na filmov e promasena. Ajde, lets break shit and put on fire other shit, lets not go to work, lets become rebels.... Poso e kul. <3Тоа ти е зашто Wanted си го глеал прво.
Филм/серијал што стана култен, но мене никогаш не ми направи мерак е Lord of the Rings.
Брат, разбирам вкус, ама дај не зезај.
Филм од 3 саати со половична акција за 12 годишно дете?
"I've seen things you people wouldn't believe." - рандом форумџија кој на другарите нефорумџии им раскажува за темава.Нешто слично и со Блејд Ранер.Прво ја фатив кино верзијата каде Харисон Форд ги прави тие детективски монолози и среќниот крај.Ич не ми се бендиса.Потоа фатив да го гледам Final cut изданието во ремастеризирана верзија.Holy mother of God Batman!Ако е бавно темпото,тоа не ми е проблем бидејќи атмосферата,градскиот дизајн,музиката,улиците на ЛА и Рој Бати се тие кои го прават БР култен во позитивна смисла и заслужен за раѓањето на сајберпанкот.
Ги сакаш Титаник и Чикаго?Во секој пост е спомнат барем еден филм што го сакам, што луѓе ќе бевте