WoW општи муабети

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
За Scarab Lord лесно му е. Треба само да биди стрплив и редовно да проверува дали во скоро време Близард ќе отвори некој нов сервер. После само треба да напрај трансфер, го прави квестот со кој ги отвара портите Ahn'Qiraj и + 1 ачивмент во неговата богата колекција.:)

Сега гледам во ачивментите ранк 6 бил нубот:twisted:

S

StormRage

Гостин
За Scarab Lord лесно му е. Треба само да биди стрплив и редовно да проверува дали во скоро време Близард ќе отвори некој нов сервер. После само треба да напрај трансфер, го прави квестот со кој ги отвара портите Ahn'Qiraj и + 1 ачивмент во неговата богата колекција.:)

Сега гледам во ачивментите ранк 6 бил нубот:twisted:
Извини ама помина тој циркуз...

On February 6, 2009, sometime after Patch 3.0.8a, Bornakk posted on the forums that the Ahn'Qiraj gates will automatically be open on all new future realms. He would also later clarify in the thread that there are no plans to have an alternative method to obtain the Black Qiraji Battle Tank.[1]
On February 11, 2009, a day after Patch 3.0.9, Server:Nesingwary US was the world's first realm to be opened in this way.
The final step of closure came with the release of Patch 3.2. The commendation officers in all major cities were removed and replaced with mailboxes.
However, in Patch 3.3, the resource collectors and quests were unexpectedly brought back. Though it is simply a glitch, it shows the programming for the AQ War Effort still exists to this day.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
Извини ама помина тој циркуз...

On February 6, 2009, sometime after Patch 3.0.8a, Bornakk posted on the forums that the Ahn'Qiraj gates will automatically be open on all new future realms. He would also later clarify in the thread that there are no plans to have an alternative method to obtain the Black Qiraji Battle Tank.[1]
On February 11, 2009, a day after Patch 3.0.9, Server:Nesingwary US was the world's first realm to be opened in this way.
The final step of closure came with the release of Patch 3.2. The commendation officers in all major cities were removed and replaced with mailboxes.
However, in Patch 3.3, the resource collectors and quests were unexpectedly brought back. Though it is simply a glitch, it shows the programming for the AQ War Effort still exists to this day.
Ете ова не сум го знаел :/ Сигурно ова го направија заради инцидентот кој се случи на германскиот сервер Ареа 52. Значи на тој сервер портите не беа уште отворени и многу луѓе кои сакаја да го земат маунтот и ачивментот правеја трансфери. Имаше дури и гилдови со по 200 мембери константно онлајн, каков спам на чатот беше тоа:) Само на darksorrow преку 10 играчи на овој начин го направија ачивментот. Глеј скриншот од чат спамот.

Преку 200 играчи во исто време го прават ачивментот.

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Направив акаунт и инсталирав се, зборувам за оргинал, ми треба помош при избор на класа, дали шаман, мејџ, роуг...? :toe:

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Направив акаунт и инсталирав се, зборувам за оргинал, ми треба помош при избор на класа, дали шаман, мејџ, роуг...? :toe:
Зависи што сакаш, дали melee или spell damage? Close Combat или да маваш од далеку со магии ?

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Од далеку... да се изнагаѓам па подоцна со ДК ке биде melee...

InSuLaNeR

A man who never was a boy.
Член од
13 јули 2009
Мислења
878
Поени од реакции
107
Едно прашање-Денес ќе си ја снимам Wow а пишува дека треба најмалку рам меморија 1гига ,а јас имам 512 дали ќе ми сецка многу или???

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Едно прашање-Денес ќе си ја снимам Wow а пишува дека треба најмалку рам меморија 1гига ,а јас имам 512 дали ќе ми сецка многу или???
мене со 2ГБ ми сецка ... тебе нема да ти мрда :)

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Јас на старион компјутер ја имам игрнао со 1ГБ, на 640х480 графика, без сецкање. :pipi:
епа поради резолуцијата ....
јас на 1440x900 затоа ... со медиум подесени видео перформанси ...

сепак 512 е премалце рам меморија за да ја играш нели ...

туку да не има некој да дава Game Card за голд :)

Kajgana Shop

На врв Bottom