Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
негов противник ќе биде Хари Локвенец.. локален бизнисмен и човек од еснафот, а башка учен човек (мислам дека предава на европски универзитет скопје)
тоа овде луѓево ги лажеш, сам ли се лажеш или Прилепчани ги лажеш?освен тој кобен ден тие неколку инциденти што се случија, во Прилеп НИКОГАШ не се случило нешто слично а и тие инциденти Прилепчани многу добро паметат КОЈ ги направи, немој овде со такви гнасни лаги!Тогаш се собраа да клањаат муслимани од околните села во центар, али сепак беа избркани како кучиња од страна на полицијата, што никогаш истото не се случило на рисјаните кога се крст.
тоа овде луѓево ги лажеш, сам ли се лажеш или Прилепчани ги лажеш?освен тој кобен ден тие неколку инциденти што се случија, во Прилеп НИКОГАШ не се случило нешто слично а и тие инциденти Прилепчани многу добро паметат КОЈ ги направи, немој овде со такви гнасни лаги!
Како шо одат работите, да ке станеме, ако сеуште не сме станатиче праите џамија прилепчани? ај сј со срејча нека ви е..
--- надополнето: 22 август 2012 во 00:45 ---
и шо мислиш ке станеме или не?
нема да има џамија.Да прашам ја нешто, стварно џамијата ќе се вика по убиените роми во Карпалак?
Страм да ти е...Во Прилеп во самиот град нема НИТУ ЕДЕН Албанец , а по селата ги има но и тие не се којзнае колку ( околу 2 илјади во сите села заедно ) ... во градот има околу 4000 Ѓупци и по некој Турчин и Торбеш ... и јас сум против градење на џамија , но добро е што оваа што сега се гради не е во центарот , туку во населбата каде што мнозинството се Ѓупци .
Страм да ти е...
Роми се тие, не се ѓупци!
не е тоа најбитно, или!?Срам да ти е..... не е Страм туку Срам.
не е тоа најбитно, или!?
срамота е во 21 век да живееме задавени во предрасуди![]()