Ти се допаѓа ли?baram sovet od devojka ako moze, imam problem mi se pusta 30 godisna od mene postara 10 godini me vika sekoj den na kafe da odam ili ne?
За мене сестра ми е моја родена.Така да направи инцест и боцни јаНезнам дали на правилно место прашувам ама да се обратам...
Последнава недела ми се случува нешто многу чудно.Јас сум израснал во околина на 3 девојчиња со кои и ден денес учам во исто место(само различни класови) а со едно дури сум крштеван и во иста вода.Ги сметам за сестри...
Арно ама,мислам дека тоа тврдење се разби.Толку сум сексуално т.е страствено привлечен од една од нив,незнам зашо дали оти месеци ја немав слушнато ниту видено оти отиде во Прага во Јуни и отиде дебелка а се врати со едно извааано тело...
Се договоривме да се видиме,оти јас утре одам за Берово,па ќе сум таму до 2 ри септември и решивме да трчаме покрај кеј....ова ми се нема случено да вперам очи во неа,да ја изгледам од глава до пети,да ми зовира крв и дома ко че седнам на секс да мислам.Два пати ја сонев во влажен сон досеа и веќе ми прели....
А ако би се осмелил за нешто такво,све би срушил,ме смета за брат таа ама тоа некако е посилно од мене...
Можи сака да се дистанцира и преиспита што работи и што сака, или можи си нашол друга занимацијастварноо неможам да ги сфатам машкиве..нели пробав пак да се гледам со тој што ми беше дечко и што се мувавме претходно..се беше океј до саботата ми пишуваше се слушавме сега нигде го нема едвај се поздравува со мене..му пишав порака не ми врати... ств незнам мн ми е тешкоо и глупоо
Бил, па сега не е? Или никогаш не ти бил дечко формално, туку само сте се мувале?стварноо неможам да ги сфатам машкиве..нели пробав пак да се гледам со тој што ми беше дечко и што се мувавме претходно..се беше океј до саботата ми пишуваше се слушавме сега нигде го нема едвај се поздравува со мене..му пишав порака не ми врати... ств незнам мн ми е тешкоо и глупоо
Не си пишал дали бараш совет или не али еве нешто од мене Остави времето да покаже можеби девојката те сака не го искористувај тоа можеби ако ја шутнеш ќе испуштиш добра девојка остави времето да покаже а ако е топ спрема тебе верувај ќе ја засакаш . Некогаш љубовта не е доволно според мене ако некоја е добра , стрплива , има доверба , едноставно речено женска на место и да не ја сакаш со текот на времето ќе гледаш да ја чуваш како очитетаа е до уши заљубена во мене, јас веројатно само ја свиѓам. од пред кратко време сме во неофицијална врска која ја одржувам со празни и лажни зборови бидејќи ми е занимлива, едноставно квалитетно поминување на време бидејќи муабетот навистина ни оди.
ако ставам крај сега, уште на старт, чувствувам како самиот да си одземам можност за добра врска па можеби и раѓање на поголеми чувства. од друга страна, што подолго толку (евентуално) поболно за неа ќе биде подоцна.
Каков ви е сексот?таа е до уши заљубена во мене, јас веројатно само ја свиѓам. од пред кратко време сме во неофицијална врска која ја одржувам со празни и лажни зборови бидејќи ми е занимлива, едноставно квалитетно поминување на време бидејќи муабетот навистина ни оди.
ако ставам крај сега, уште на старт, чувствувам како самиот да си одземам можност за добра врска па можеби и раѓање на поголеми чувства. од друга страна, што подолго толку (евентуално) поболно за неа ќе биде подоцна.
Ќе кажам за едно 2-3 недели, моментално не сум во ПрилепЕте шо било фората за да бидеш најјачи шмекер у маало. Стеф се бакнал на 18 години, sooo sweet! Осеќам и Прилепчанец дека е на правиот пат
(Заебанција настрана кажи што направи со девојката)
daj mi br jas ke ti svrtamстварноо неможам да ги сфатам машкиве..нели пробав пак да се гледам со тој што ми беше дечко и што се мувавме претходно..се беше океј до саботата ми пишуваше се слушавме сега нигде го нема едвај се поздравува со мене..му пишав порака не ми врати... ств незнам мн ми е тешкоо и глупоо
cim se dvoumish , ima nesto,,, inace ne si so celo srce da sakash, pola srce vika da pola vika ne..cim pola srce vika ne znaci deka ima nesto .epa vaka se muvav so eden de4ko okolu 3 meseci..se bese okej mi bese mn. ubav period vo zivotot no nz so mi stana pod pritisok na drugarki probav i vrska idevme okolu 3 meseci raskinavme zaradi gluposti...go zasakav stvarno no sega ne sakam pak vrska..mi rece ako sakam povtorno da se gledame kako porano..i sega nz sto da pravam mislam deka nema da bide isto..i sakam i ne sakam :/
Дали имаш проблем со тоа?Koja глупа реакција и ѕвонам и место Здраво ја и викам ало (името) ли е таму?
daДали имаш проблем со тоа?