Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
koj junajted be , tie lani shto bea eliminirani od Basel li i od atletic bilabo , za toj mancester junajted li velish deka e na povisoko nivo od Baern, ti decko izgleda gledash fudbal radi reda, preispitaj se malce...
United go sporedi so Die bauern c c c c uste koga e navivac na Chelsea se gleda od koga ima pocnato da gleda fudbal , da go prasam dali go pameti vremeto na Viali , Zola , Flo uste koga Lampard duvase baloncinja na mladi godini :) , e moj zmej4o ja od 97' sum navivac na Bayern i od togas se sekavam samo na edna pobeda na Man Utd vrz nas a toa e onaa bolnata i nepovtorliva 98/99 od togas do den denesen Man utd ne nema nokautirano a mozes i da ja dzirnes listata na najuspesni klubovi vo Evropa pa mnogu raboti ke ti stanat jasni , samo Real Madrid mozam da kazam deka se posilni od nas NIKOJ DRUG !!!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
koj junajted be , tie lani shto bea eliminirani od Basel li i od atletic bilabo , za toj mancester junajted li velish deka e na povisoko nivo od Baern, ti decko izgleda gledash fudbal radi reda, preispitaj se malce...
Верувај не сум само јас што го става Јунајтед како фаворит пред Баерн. Тоа лани што било лани било годинава друга приказна.
Како сите ми се фрливте како да кажав дека од групи ќе отпаднете а не дека сте меѓу фаворитите за титула
--- надополнето: 22 август 2012 во 23:07 ---
United go sporedi so Die bauern c c c c uste koga e navivac na Chelsea se gleda od koga ima pocnato da gleda fudbal , da go prasam dali go pameti vremeto na Viali , Zola , Flo uste koga Lampard duvase baloncinja na mladi godini :) , e moj zmej4o ja od 97' sum navivac na Bayern i od togas se sekavam samo na edna pobeda na Man Utd vrz nas a toa e onaa bolnata i nepovtorliva 98/99 od togas do den denesen Man utd ne nema nokautirano a mozes i da ja dzirnes listata na najuspesni klubovi vo Evropa pa mnogu raboti ke ti stanat jasni , samo Real Madrid mozam da kazam deka se posilni od nas NIKOJ DRUG !!!
не се грижи памтам ;)
Стварно не знам што мислите дека реков. Ако така гледаме последниве 5 години Јунајтед има освоено ЛШ вие немате.
Како да сум ве споредил со Клуж па да се буните.Ама ај и јас сам сум си крив кога коментирам во туѓи клубови :D

M

Mario Gómez

Гостин
Uli vika deka imame golemi problemi u central midfield, moze nekoj da ja elaborira sostojbata na Svajni?

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.594
Поени од реакции
22.324
Uli vika deka imame golemi problemi u central midfield, moze nekoj da ja elaborira sostojbata na Svajni?
Нема некој информации ама далеку е од добра состојба, не е фит. Највероватно Крос ќе го замени па ако дојдо МАртинез и тој ќе игра ако не со Густаво.

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Problemot kaj Shweini so povredata ne e tolku golem kolku sto psihicki e rastresen od minatata sezona . So samata zelba za trofei i samiot stres e golem pa trgnuvajki od taa psihologija mislam deka Schweini duri vtoriot del bi mozelo da go vidime 100 % da dade od sebe kako sto bese lani , a veruvam deka Martinez ke mu bide od golema pomos na sredinata i so toa Bayern spored nekoj parametri ako se zemat sevkupno i napagacki i odbranbeni sposobnosti na sredianta od terenot slobodno moze da parira i na sredniot red na Barca .
--- надополнето: 23 август 2012 во 04:11 ---
Epa samo Schweini ni e statik central mid za zal :(

Член од
24 јуни 2009
Мислења
172
Поени од реакции
52
Bavarci ocekuvajte deneska da pukne tri mesecnata tempirana bomba narecena Javi Martinez, spored shpanskite mediumi a i spored izjavata od pred nekoj den na Matias Samer deka Baern ke ceka do 23ti avgust t.s. denes , poveke od ocigledno e deka deneska e konecno dojden denot "D" za konecna realizacija i kompletiranje na transferot za Javi Martinez, imeno spored tz-online.de Javi Martinez deneska posle pladne bi trebalo okolu 15 casot popladne da pristigne vo Minhen i direktno da odi na medicinski pregledi kaj doktorot na Baern Dr. Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt i posle pregledot da bide oficijalno prestaven pre mediumite vo Germanija.

M

MrzaRules

Гостин
Инаку, сме го продолжиле договорот со Телеком до 2017 година, така да на дресовите продолжуваме да го носиме нивното име.(y)

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.594
Поени од реакции
22.324
И ќе заработуваме по 30 милиони а не по 20.
Да ама таа е целокупната сума не само за на дрес туку на пример и за рекламите во стадионот. Сепак феноменална сума.

Член од
24 јуни 2009
Мислења
172
Поени од реакции
52
Ako se sluci Atletic Bilbao da ispadne od Helsinki vo Liga Evropa, togash milion posto e siurno deka ne samo Javi Martinez, tuku i drugi fudbaleri na Bilbao ke krenat glas i ke pobaraat da bidat staveni na transfer listata, Fernando Lorente veke sigurno ke si odi sakale -nejkele mora da go prodadat ako sakat barem neshto da zarabotat na nego bidejki veke slednoto leto e sloboden igrac, Amorebieta , Iker Muniain, Herera, Oscar de Marcos, sve se toa fudbaleri mladi perspektivni koi nema da sakaat ushte dolgo da go nosat dresot na Atletic Bilbao, najinteresno mi stana koga pred malce ja procitav izjavata na pretsedatelot na Real Madrid Florentino Perez vo vrska so transferot na Javi Martinez vo Baern Perez veli ako upravata na Atletic Bilbao na celo so Jose Urutia prodolzi da se odnesuva taka indolentno i "patriotski" ke dojde den koga istite tie luge ili ke go prodadat Javi Martiunez za samo 15 milioni evra ili nema da zarabotat na nego nitu edno evro, ostanuva da vidime do koga ke se odolgovlekuva transferot mozebi do 31 avgust do 00-00, mislam deka do togash nikoj od nas navivacite na Baern ke nema veke nervi i trpenie postojano da citame i slusame edno isto sekoj den .
--- надополнето: 23 август 2012 во 17:26 ---
http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern/hoeness-ueber-javi-martinez-gibt-eine-moeglichkeit-meta-2471496.html

Eve ja izjavata na Uli Henes od deneska vo koja veli deka upravata na Baern edinstvena opcija i nadez gleda vo toa Baern da ceka do posledniot den od preodnit rok do 31avgust i da na toj nacin uspeat da napravat nekoj vid pritisok vrz upravata na Bilbao , da mora tie da biraat posledniot den dali ke gi zemat tie 40 milioni evra shto im se ponudeni od Baern ili da gi ostavat i da si go zadrzat Martinez vo svoite redovi, pri toa veli deka i pokraj taa zamisla na upravata na Baern, na sila nishto ne biduva i veli deka toj licno veke krenal race i ne veruva deka upravata na Bilabo ke se vrazumi i ke saka da go dogovori i kompletira transferot na Javi Martinez vo Baern.

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Kako i da e , ako ne uspeat da go dovedat Martinez ke imame slaba sezona bez nitu edna titula i kle treba da si podnesat ostavka , bidejki sega i so mnogu pari na raspolaganje ne mozea da dovedat nitu edno asalno zasiluvanje za srediniot red .

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.396
Поени од реакции
26.388
Рибери не тренирал овие два дена и неизвесен е неговиот настап во сабота против Гројтер Фирт.

Член од
24 јуни 2009
Мислења
172
Поени од реакции
52
http://www.bild.de/sport/fussball/bayern-muenchen/scheich-bieten-mit-25820280.bild.html
http://www.fussballtransfers.com/premier-league/nach-de-rossi-absage-mancity-steigt-in-martinez-poker-ein_30350
Neka ni e na zdravje. i Manchester City vleguva vo bitkata za Javi Martinez , Roberto Mancini izjavil deka i tie se zainteresirani za Javi Martinez i deka naskoro ke ispratat ponuda do Bilbao. Znaejki gi ovie Sheicite na Manchester City kako se rasfrlaat so tie milionite nema voopshto da me cudi tie da platat 40 + 6 milioni za transferot na Javi Martinez i so toa da mu ja ispolnata zelbata na toj pederot od Bilbao Jose Urutia, epa ako dosega transferot na Javi Martinez bese kompliciran sega ke stane uste po kompliciran...

Kajgana Shop

На врв Bottom