US Open 2012 [27 август - 9 септември]

Шампион/ка на US Open 2012

• Вкупно гласачи
    54
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Абе споредувате Дел Потро на трева и тврда, не ме јебите бе, кога видовме како играше на трева на ОИ, замислете што ќе биде на УС Опен, Топ 3 фаворити сигурно е, пред Енди го ставам. Додека за Изнер не верувам, не го знам ждребот ама сигурно до 1/8 финале максимум иде...ама за + ќе биде добар.:)

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Со сета должна почит, ама го преценувате Дел Потро. Последен пат кога го гледав сега против Новак, беше тапа невидена.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.483
Тоа беше друга повреда, ситна, не онаа што го мачеше цела година. Ситната поврда на зглобот, е веќе санирана од она што го знам, и ќе влезе на USO скроз подготвен.

Па и на Новак играта во тој меч беше на високо ниво, повредата ја влечи тој од дуелот против Троицки.

Toчно, ама играта на Делпо во неколку гема скроз падна, по што на крај на сетот имаше мал медицински тајм аут ако не се лажам, се примети дека има болови, инаку нема муабет дека Новак изигра доста добар меч.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.354
Поени од реакции
113.660
Не донесувајте прерано заклучоци, многу е битен и ждребот. Инаку се слагам за Дел По дека се враќа во старата форма и е меѓу топ 4 фаворити за УС Опен. Само да не е нешто посериозно со неговата повреда.

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Мареј или Федерер. Не им давам на Џокович и Дел Потро премногу шанси.

Член од
21 август 2011
Мислења
246
Поени од реакции
97
Ајде да видиме што ќе донесе гренд слемов :) Навивам за Мареј, а во женскиот дел за Квитова, Кербер или Шарапова.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Нема да има заговори сега, Федерер и Џокович нема да играат 1/2 финале. :LOL:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.483
Се зависи од полуфиналниот натпревар на Роже, ако стигне до таму се разбира во што не се сомневам.

Ако истиот се игра во 5 сета и победи, најверојатно финалето ќе го изигра како што изигра на Олимпијадата, очајно затоа што буквално немаше трошка сила во него, и се движеше многу споро.

Ако на ова се додаде, ретардираната супер сабота која Американцита ја имаат, јасно е све..долго полуфинале > минимални шанси за освојување, кратко > поголеми.

L

Löwe

Гостин
Кај жените мислам дека вака се шансите
Серена 90%
Сите останати заедно 10%

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Нема да има заговори сега, Федерер и Џокович нема да играат 1/2 финале. :LOL:
Ама затоа ќе му падне Енди на Ноле, Ферер на Роже и пак Ноле ќе го оди потешкиот пат :D

Член од
22 јуни 2008
Мислења
725
Поени од реакции
218
Ама затоа ќе му падне Енди на Ноле, Ферер на Роже и пак Ноле ќе го оди потешкиот пат :D
Ako organizatorite ja koristat lanskata logika koga Novak beshe prv,Nadal vtor a Federer tret nositel i igraa Nole i Federer polufinale bi trebalo da e isto i godinava ama mislam deka nema da ja koristat taa chudna logika godinava,drug e prv sega,ke ima nova logika

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
Ferer ke go jade od raonic na ovaa podloga pa sto saka neka bide! A inser taa skapanica ne ni za vo prvi 200 poprvo bi go stail ovoj sto igrase so federer u london X.( ne mu znam prezime blegiecot)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom