WoW општи муабети

СрбоЛегенда

Сами против свих
Член од
24 декември 2008
Мислења
2.694
Поени од реакции
123
Светска економска криза јебига и во ВоВ ја има :pos2:

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.152
Поени од реакции
5.987
Имам едно прашање:

Планирам да почнам да играм WoW, али засега не ја купувам пошто немам време да ја играм, за 20 дена ми завршува распуст, а треба и да учам за испит. Планирам сега да играм 10 дена trial, а во јуни да ја купам и да го апгрејдувам trial акаунтот со activation key. Дали за да го играм trial-от потребно е клиентот да биде апдејтуван до последната верзија (вклучувајќи ја и WotLK)? Ако не, кои пачови ќе треба да ги симнам и инсталирам, ако ги инсталирам само WoW и TBC?

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
Имам едно прашање:

Планирам да почнам да играм WoW, али засега не ја купувам пошто немам време да ја играм, за 20 дена ми завршува распуст, а треба и да учам за испит. Планирам сега да играм 10 дена trial, а во јуни да ја купам и да го апгрејдувам trial акаунтот со activation key. Дали за да го играм trial-от потребно е клиентот да биде апдејтуван до последната верзија (вклучувајќи ја и WotLK)? Ако не, кои пачови ќе треба да ги симнам и инсталирам, ако ги инсталирам само WoW и TBC?
Немора wotlk, само сите patches. Немора ни да знајш кој се , blizz си знај , автоматски ке ти ги тргни . :)

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.152
Поени од реакции
5.987
Немора wotlk, само сите patches. Немора ни да знајш кој се , blizz си знај , автоматски ке ти ги тргни . :)
Ама работата е што сакам да си ги симнам пачовите додека се инсталира, за да заштедам на време.

B

Blacks

Гостин
Пробав и јас така. Ја инсталирав играта и не сакав да чекам да ги слегнувам од нет па отидов од еден другар ги ставив на USB стикче. Ги ставив пачовите во WoW фолдерон во под-фолдер Patches но не сакаа да се инсталираат. Ти земај инсталирај си ја играта и за најмногу еден ден ке ги слегнеш пачовите...

Samaramon

¤ ξωટ ¤
Член од
17 декември 2005
Мислења
1.081
Поени од реакции
18
Да си прашам, има ли WoW TCG во Македонија? Да не отварам цела тема...

B

Blacks

Гостин
Мислам дека нема ама за секој случај прашај во Гоблин во Буњаковец.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.152
Поени од реакции
5.987

Samaramon

¤ ξωટ ¤
Член од
17 декември 2005
Мислења
1.081
Поени од реакции
18
амм...а каде поточно е тоа? Не сум од Скопје..

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.152
Поени од реакции
5.987
Во Буњаковец на први спрат, на крајот на трговскиот, од страната што излегува на Партизанска.

Kajgana Shop

На врв Bottom