WoW општи муабети

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување
Имам едно прашање:

Планирам да почнам да играм WoW, али засега не ја купувам пошто немам време да ја играм, за 20 дена ми завршува распуст, а треба и да учам за испит. Планирам сега да играм 10 дена trial, а во јуни да ја купам и да го апгрејдувам trial акаунтот со activation key. Дали за да го играм trial-от потребно е клиентот да биде апдејтуван до последната верзија (вклучувајќи ја и WotLK)? Ако не, кои пачови ќе треба да ги симнам и инсталирам, ако ги инсталирам само WoW и TBC?

Имам едно прашање:

Планирам да почнам да играм WoW, али засега не ја купувам пошто немам време да ја играм, за 20 дена ми завршува распуст, а треба и да учам за испит. Планирам сега да играм 10 дена trial, а во јуни да ја купам и да го апгрејдувам trial акаунтот со activation key. Дали за да го играм trial-от потребно е клиентот да биде апдејтуван до последната верзија (вклучувајќи ја и WotLK)? Ако не, кои пачови ќе треба да ги симнам и инсталирам, ако ги инсталирам само WoW и TBC?

Немора wotlk, само сите patches. Немора ни да знајш кој се , blizz си знај , автоматски ке ти ги тргни . :)

Немора wotlk, само сите patches. Немора ни да знајш кој се , blizz си знај , автоматски ке ти ги тргни . :)

Ама работата е што сакам да си ги симнам пачовите додека се инсталира, за да заштедам на време.

Пробав и јас така. Ја инсталирав играта и не сакав да чекам да ги слегнувам од нет па отидов од еден другар ги ставив на USB стикче. Ги ставив пачовите во WoW фолдерон во под-фолдер Patches но не сакаа да се инсталираат. Ти земај инсталирај си ја играта и за најмногу еден ден ке ги слегнеш пачовите...

Да си прашам, има ли WoW TCG во Македонија? Да не отварам цела тема...

Мислам дека нема ама за секој случај прашај во Гоблин во Буњаковец.

Во Буњаковец на први спрат, на крајот на трговскиот, од страната што излегува на Партизанска.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom