WoW општи муабети

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување
ama ne ja igram doma i zato da ne znae nekoj da mi dade link za download na World Of Warcraft Piratskata

Еве ти линк кај шо имаш пиратски сервери...http://wowstatus.net/ И не мора да ја "Downloadiras" играта туку само ке си ја смениш REАLMLIST-ата кој шо се наоѓа во фолдерот кај шо е снимена играта, и со тоа автоматски се префрлаш на пиратски сервер....Инаку ти препорачувам да си ја платиш и граш оригиналот...Играв и јас на PIRATE ама кога се префрлив на ОRG видов дека не е исто-едноставно тука филингот е друг...ПОЗДРАВ...

WoW

dali nekoj prodava wow account mi treba hitno samo da e od 60 lvl do 70 lvl bez nikakvi opremi!!!!!!!!!

Сакам да играм WoW на пиратски сервер. Серверот бара пач 2.4.2. Го инсталирав тој. Е сега кога ја стартувам играта автоматски ми се инсталира најновиот, а со тој не работи серверот. Како да ја стартувам и да ја играм играта со 2.4.2 пачот?

SOVET

ЕДЕН СОВЕТ:ПЛАЌАЈТЕ СО ДЕБИТНА КАРТИЦА ИМАТЕ У ИК БАНКА НА ПРИМЕР Visa:
со Game card 2 месеца:2000denari
Со дебитна 1 месец 800,3месеци nzz точно,6месеци 4100 денари(зависи какво плаќање ке одберете)
и ако имате некој другар или брат/сестра да делите акаунт уше боље :D

Сакам да играм WoW на пиратски сервер. Серверот бара пач 2.4.2. Го инсталирав тој. Е сега кога ја стартувам играта автоматски ми се инсталира најновиот, а со тој не работи серверот. Како да ја стартувам и да ја играм играта со 2.4.2 пачот?
do petok ke gi ima piratskite samo treba da gi update-uvaat serverite
inace moes da naprais repair so check and replace ili taka neso i da ne go instaliras 2.4.3 odnosno koa ke doe do nego click cancel ali ne go prai toa za okolu 10 saati xD

ве молам може некој да ми помогне нов сум во играва.Иам paladin и никако да употребам sword:nesum:

може некој да ми каже како да употреба sword на паладин нов сум во играва:nesum:

Ке ми кажете?:nesvest:

ne sum igral so paladin ali najverojatno treba da ides da naucis sword da koristis. Weapon masteri ke baras vo glavnite gradovi...

И уште едно на Roque како да користам два даггери

ја ви викам напрајте блоод елф паладин мн е добро од почеток ти дава добар sword а после коа ке отиес у другиот град моеш секаков sword да купиш:wink:

Абе напраив undead warrior и неможе да користам секира одам во главен град и weapon masterot немозе тоа да ме научи:nesum::uvo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom