H
HoT IcE
Гостин
- Rocky, сите делови.
- Титаник
- Терминатор
Ај дај ни дефиниција за култни филмови...култни филмови
не е „ДЛАБОК“ - тоа е најдобар СФ на сите времиња. нема муабет...Не можам да глумам дека е ДЛАБОК и дека којзнае колку бев фасциниран од кинематографијата. Јес да е понапред од своето време ама дооо сааа дееенннн
филм што не е култенАј дај ни дефиниција за култни филмови...
Што значи култен филм?
Дали треба да е пред 1990 година, колку гласови треба да има имдб, која оценка, колку е хајпан (и кое е тоа мерило за хајпање/популарност) итн?
Треба да е комбинација од овие работи или што?
Иначе ставeте некое правило слично на онаа темата за хејтери на турски/индиски сери.. што е ова тука фејспалм реакции и грев ме праат. Па и ја можам да влагам со клизач за хејтерите на американ бјути па не влагам пошо го почитувам туѓото мислење (или пред 3 години ја исфрлив цела лутина по пп на јо соно )
има муабет бе, не е.не е „ДЛАБОК“ - тоа е најдобар СФ на сите времиња. нема муабет...
среќа тоа те прашавфилм што не е култен
Поздрав до сите на темава и едно БРАВО за тој што ја отворил. Секој може да се "истури" за некое ку*тно демек дело низ времето. Е сега јас ке се "истурам" тука зошто знам дека нема куршум да јадам
Филмот е Pulp Fiction (1994)
Филмот го гледав по препорака на неколку другари ( секогаш кога ќе зборуваме за филм или филмски сцени ова она мора да го спомнат), го имам забележано на извадоци во многу теми тука, а искрено зажалив што потрошив мноооооооооогу време да го гледам.
Го имам гледано 3 пати или се на се едно 20 часа заедно со паузата што морав сам да си ја дадам од досада. Не знам зошто е култен, ама за мене е с**** од филм.
Поздрав
Mислиш на Фајткла?Чудна работа ова, фајт клаб нема хејтери! Не знам дали е од страв да не го нападнеме или филмот е перфекција со огромна таргет група
Поради правилата бр.1 и 2!Чудна работа ова, фајт клаб нема хејтери!