Pa neznam sto tocno se slucuva, ama ova ti vika deka demek imas prazno mesto vo linkot. Iskopiraj go, paste-uvaj go vo notepad i vidi dali e vo 2 reda. Ako e vo dva reda i ima prazen prostor, togas backspace ili delete na prazniot prostor i bi trebalo linkot da ti e bez prekin i da saka. Samo oni koga go prakjaat linkot ne e vo dva reda, taka da pretpostavuvam deka nesto drugo e problemot, ama ne bi znael da ti kazam sto e. :|
--- надополнето: 26 август 2012 во 20:06 ---
Zdravo na site! Jas oddamna sakam da imam PayPal (kako i mnogu drugi lugje) ama nikogas sum nemal dosega. Ako ja sledam
postapkava ke mozam (ili nema da mozam) da napravam account, samo me interesira, dali samo ako si stavam pari na kartica preku banka i si kupuvam od eBay (raboti pod $100) "bez rizik"? Ke mi ja blokiraat smetkata ili mala e verojatnosta toa da se sluci?
=================================
Isto taka, me interesira sto mislite okolu ova: Dali ako im piseme site (mnogu lugje, mislev) na PayPal email deka sme od MK i deka nemame PayPal, a sakame da imame, nesto ke se smeni? Ili samo ke ni se iznasmeat i nikogas nema da imame PayPal? A zasto vsusnost nemame PayPal? Sto e rabotata? Togas podpisavme peticija, ama nesto ne ni uspea, i so toa neznam sto se sluci, zasto ne ignoriraa?