Општи дискусии за ТВ серии

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Само јас не можам да ја најдам http://www.imdb.com/title/tt0137330/ по торенти, или стварно ја нема ? Ај ако сака некој нека провери по некој торент тракер дали ја има, ја побарав јас на замунда, пиратите и ИПТ и никаде ја нема.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Само јас не можам да ја најдам http://www.imdb.com/title/tt0137330/ по торенти, или стварно ја нема ? Ај ако сака некој нека провери по некој торент тракер дали ја има, ја побарав јас на замунда, пиратите и ИПТ и никаде ја нема.
Прееска баш ми текна на серијава, имам неколку епизоди изгледано, а сакав цела да ја изгледам.
Ај некој ако случајно ја ископа од некаде нека пушти торентче по ПП.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Мислев дека не можам повеќе да ја засакам Game of Thrones, ама потоа ги изгледав дополнителните материјали од блу-рејот за прва сезона. Колку комплексен свет создал Џорџ Р.Р. Мартин, на сценаристите би им требало 30 епизоди во сезона за да објаснат се' како што треба.

Сега едвај чекам да ги почнам книгите.

M

Moon Child

Гостин
Не налетав на мислења за The Tudors, а пребарував во категоријава. Ја гледал некој? Мислења?

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
на пајрат беј ја имате таа two guys girl pizza блабла
само пишете two guys, подредете по сидери и ќе го најдете меѓу првите...
меѓуредови ќе ви се мешаат и некои други ствари што имаат two guys у името... :D

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Пошто темата е затворена...

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Дај препорачајте ми некоја ептен смешен нов ситком од типот на Modern Family. Ја пробав Community стигнав до пола и повеќе од сезоната ама ѓабе е не се валкам од смеа, сакам нешто ултра смешно :icon_lol: Не мора да биде ептен нов, само да биде дооооооооооста смешен:)

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Дај препорачајте ми некоја ептен смешен нов ситком од типот на Modern Family. Ја пробав Community стигнав до пола и повеќе од сезоната ама ѓабе е не се валкам од смеа, сакам нешто ултра смешно :icon_lol: Не мора да биде ептен нов, само да биде дооооооооооста смешен:)
Кажи поспецифично, сакаш awkward хумор, како документарна или ненормално семејство?

# http://forum.kajgana.com/threads/mockumentaries.52668/

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Arrested Development смешна е ептен? :D Одамна сакав да ја почнам... иначе нешто како Modern Family... Parks and Recreation смешна е многу или.. ?
Не можеш да ми веруваш мене дали тебе ќе ти биде смешна или не

Parks and Rec е mockumentary со awkward хумор (како the office, многу слична бидејќи е од исти режисери/сценаристи)
Arrested development е awkward хумор и ненормални луѓе/семејство со тресење на камера (не е мокјументари)

Мене сите мокјументарис ми се многу смешни, поготово модерн фамили. Пробај уште една мокјументари серија, ако ти се допаѓа и таа продолжи со сите останати

Kajgana Shop

На врв Bottom