Adebayor бара плата од 180k неделно, што помалце и е смешно за играч како него, кај нас Steve G зема нешто повеќе од 130k неделно...Јас највеке го сакав во шпицот Адебајор знам дека многу ке се смеете но човекот е звер за голови и решавање утакмиц...
Што е до мене, не фала. Ама пиша денес некој ќе сме земале англиски напаѓач, бил млад а цената 10 милиони. Можно е да се мисли на Волкот, ако го толкуваат како напаѓач пошто беше напаѓач нели? Исто и Мосес се спомнува ама тој нели е крило?Има уште неполни 10 дена, Волкот никако да потпише нов договор.., а идната година му истекува, така да ништо чудно да „ви намине на гости.“
Па да, така и требаше да биде, ама со подемот на Робин, Волкот беше прекомандуван да игра како крило и така и остана. Моузис е далеку од напаѓач, мислам дека и никогаш не ни играл на таа позиција. Инаку што се однесува до тоа што си го прочитал, не верувам дека Волкот би го земале за 10 милиона. Не е во прашање дали вреди или не, само се сомневам дека Венгер би го дал за таа сума, па поготово на Ливерпул. Сепак Волкот не е Моузис. За некоја година можеби да, можеби не.Што е до мене, не фала. Ама пиша денес некој ќе сме земале англиски напаѓач, бил млад а цената 10 милиони. Можно е да се мисли на Волкот, ако го толкуваат како напаѓач пошто беше напаѓач нели? Исто и Мосес се спомнува ама тој нели е крило?
П.С Кака е испукана пушка по 100ти пат велам
Хаха, само преку мене мртов...Ако више немаат пари ,попаметно би им било Овен да го вратат бар има чуство за гол..
Зашто бе брат,шо му фали на Овен.. или само ради фактот дека у кариерата играл т.е греел клупа во Јунајтед?? А Торес би го сакал назад??Хаха, само преку мене мртов...
му фали две штаки и да го шеташ од болница во болница на прегледиЗашто бе брат,шо му фали на Овен.. или само ради фактот дека у кариерата играл т.е греел клупа во Јунајтед?? А Торес би го сакал назад??
Ни едниот ни другиот, тие се завршена приказна за нас...Зашто бе брат,шо му фали на Овен.. или само ради фактот дека у кариерата играл т.е греел клупа во Јунајтед?? А Торес би го сакал назад??
Тоа е тоа !!!! е таков играч ни треба! само брат кој тебе да те слушне! ние сеа ке шитнеме 10 милиони за некој си анонимец! а Хунтелар ке остане а и тој толку вреди ајде нека бидат 15Ако нашите сакаат да купат напаѓач со око за гол, тука е Хунтелар. Искусен, помина повеќе клубови и има искуство во многу земји, споредуван со Марко Ван Бастен и Руд Ван Нистелрој, 29-годишен е што значи дека нема да биде ко изгубено магаре дур се вклопи со тимот. Башка и со Суарез супер би комбинирале, двајцата знаат Холандски и можат ко Кајт и Суарез шо правеа коа играа заедно. Камо да тргнеме по него...
не баце тука потполно грешиш значи неможе во њукасл од чемпионшип да ги врати во премиер лига постигнувајќи 20 гола и притоа во пола сезона од премиер лига 11 и ние кога го земавме едноставно како изгубен германец еВо Ливерпул ќе блесне кога врбата ќе роди грозје . Еден вид утеха по заминувањто на Торес дека тоа може да се случи, ништо повеќе.
Торес кога дојде можеше веднаш да се вклопи овој неможе. Уште колку треба да го чекаме да покаже нешто? Што се однесува до мене, може веднаш да лета од тимот.не баце тука потполно грешиш значи неможе во њукасл од чемпионшип да ги врати во премиер лига постигнувајќи 20 гола и притоа во пола сезона од премиер лига 11 и ние кога го земавме едноставно како изгубен германец е
керол е налик на инзаги играч кој од никаде ќе се најде точно пред топка... значи тој не е тип на играч кој ќе земе топка и ќе дрибла (јака страна им е позиционирањето)
значи треба работење занего