Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Conte: '' Sada ću razgovarati. Ako bih mogao vratiti vrijeme unazad ne bih prihvatio nagodbu o priznanju krivnje, jer sam nevin. ''
Svati Konte kade zgresi ......Prifakanje na 3 mesecna suspenzija znaci i priznavanje na krivicata.....dodeka Bonuci i Pepe ne prifatija spogodba so sudot so zborovite deka se nevini !!!!!!!

После она арогантно однесување во Супер Купот, не сакам да го видам Кавани во Јуве и последен напаѓач на светот да е.

А Љоренте е многу подобар од Џеко, сигурен сум дека Марота го користи Џеко како мамка.
:)
--- надополнето: 21 август 2012 во 18:11 ---
Spored EnzoGiovanni bloger koj do sega podogi mnogu transferi: http://enzogiovanni.blogspot.com/2012/08/cavani-40M-i-Ziegler-Juventus.html Jas licno ne veruvam vo ova cudo ali ajde ostanuva da vidime
тамам реков и одма почна да се шушка

патем баш ме интересира кои му се тие фамозните погодени трансфери на енцо. п.с. пред еден месец имаше типот пишано дека јојо е готов

:)
--- надополнето: 21 август 2012 во 18:11 ---

тамам реков и одма почна да се шушка

патем баш ме интересира кои му се тие фамозните погодени трансфери на енцо. п.с. пред еден месец имаше типот пишано дека јојо е готов
Me mrzi da baram sega a i mi koci pc-to :mad: idi vidi skrolni malce niz blogot :)

Ако сака некој насловна за ФБ од Дел Пиеро :rolleyes:
559353_3659498925831_208714894_n.jpg

Лихштајнер ви отиде во ПСЖ за 15М€.

Лихштајнер ви отиде во ПСЖ за 15М€.

Не бе, „тука“ е. Нема да си оди ваљда. Карло барал некој француз, пошо они биле демек докажани у француско.

Сеуште ништо не е официјално,иако францускиве медиуми веќе на големо пишуваат за трансферов.Се ќе се знае во Петок кога агентот на Лихштајнер,ќе се сретне со челниците на Јуве.

Сеуште ништо не е официјално,иако францускиве медиуми веќе на големо пишуваат за трансферов.Се ќе се знае во Петок кога агентот на Лихштајнер,ќе се сретне со челниците на Јуве.

15 мил. е одлична понуда кога веќе ги има јуве исла и касерес на таа позиција .... ако се оствари го имате било кој од кавани/џеко/љоренте у џеб ... заедно со скудето со + 15 бода предност.

дај боже да не се оствари :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom