Фан Клуб: Барселона

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Честитки за победата го гледав само првото полувреме, али ко видов дек Виља дал гол ептен ме израдува, инаку првото одбраната малце ми делуваше раштимано али ке се среди и то мислам, треба во четврток повторно една петица:).

Член од
7 септември 2010
Мислења
1.175
Поени од реакции
1.271
VISCA EL BARCA!!! bravo decki,prikazavte super igra.Kakov pocetok na novata sezona,izigravme fantasticno a real kiksna doma :) .Kapitenot otvori kapitenski. tello me iznenadil,treba da mu se dade sansa na vakvi natprevari.Za MESSI nemam zborovi.VILLA me naezi celiot koga postigna gol:vozbud:. ALBA kako cel zivot da igral vo barca.
Neznam dali primetivte ali izgleda ovoj TITO im ima receno da da ne ja tintlaat mnogu,tuku i da se sutira malku poveke(imase nekolku sutevi od podaleku-xavi,iniesta,tello) Samo SANCHEZ mi nedostigase,se nadevam deka godinava ke bide eden od glavnite vo napadot!

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Забележувам многу нови фанови, ептен ме радува што се зголемува фан клубов (y)
Добредојдовте !

Видео од новиот реновиран тунел од каде излегуваат играчите

Сонг пред канцелариите на Барса

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Росел вели дека ќе има референдум каде членовите на клубот ќе одлучат дали ќе се гради нов стадион или пак ќе се реновира Камп Ноу!
Јас да сум член би гласал само за реновирање на Кампот. Кампот не би го мењал за ништо. Не треба да се спомиња што тој стадион значи за градот Барселона, за лугето кои живеат таму, за спомените од тој стадион, па дури и неговото значење за тимовите кои гостуваат...

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Вечер против Самдорија се очекува Тито да излезе со комбинација од Б тимот со вклучени играчи од Јувенил А (y), плус можеби и Сонг ќе добие некоја минутка.​
п.с. Ептен ќеиф ќе ми се направи ако вечер го видам Донгоу. :)

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Ми се свиѓа што со влегувањето на Пиќе одбраната беше многу посигурна. Мислам дека треба да игра прва, плус висок е и ни требаат такви играчи пошо освен Бускетс све се по 1.50 :)

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.192
Поени од реакции
1.081
Ќе ти се смее некој не го кажувај ова друг пат :D
Каде пред Видич, Тери, Луиз, Тиаго, Рамос... да не ги набројувам многу се :D
Само Видич и Тиаго Силва се подобри од Маскерано !!!

АЈДЕ СО ПЕТАРДИ ПОЧНА СЕЗОНАТА ... БРАВО !!!

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Само Видич и Тиаго Силва се подобри од Маскерано !!!

АЈДЕ СО ПЕТАРДИ ПОЧНА СЕЗОНАТА ... БРАВО !!!
Не зезај, Рамос е класа играч, исто и Тери да не спомнувам други како Агер, Компани, Фердинанд, Вермален....
Маскерано е добар пошо таа не му е природна позиција, инаку има многу подобри стопери од него.

P

pepito*

Гостин
Ако има некој линк од презентацијата моментално на екипата нека стави.

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.192
Поени од реакции
1.081
Не зезај, Рамос е класа играч, исто и Тери да не спомнувам други како Агер, Компани, Фердинанд, Вермален....
Маскерано е добар пошо таа не му е природна позиција, инаку има многу подобри стопери од него.
Тоа е мое мислење и стоам зад него ... Маскерано игра страшна дефанзива, еден на еден во дуел е неприкосновен, а за борбеност да не правеме муабет ....

Kajgana Shop

На врв Bottom