Која верзија ја пробавте за да знам која да ја симнувам ?
Ја симнав sleeping dogs од замунда 3DM верзијата, супер работи, исто така го инсталирав и најновиот пач 1.4 уште HD текстурите да ги симнам, одлична е играва само што не е оптимизирана
Која верзија ја пробавте за да знам која да ја симнувам ?
Ја симнав sleeping dogs од замунда 3DM верзијата, супер работи, исто така го инсталирав и најновиот пач 1.4 уште HD текстурите да ги симнам, одлична е играва само што не е оптимизирана
Зависи што сакаш, да играш или да чекаш, ако сакаш да играш симнувај ја 3DM ако сакаш да чекаш чекај ја SkidrowДа ја симињам 3DM верзијата или да чекам од Skidrow?
И ја се мислев да чекам од Skidrow...али ја симнав оваа и си тера без проблеми ,така да симињај ич не му ја мисли.Да ја симињам 3DM верзијата или да чекам од Skidrow?
Кажи ми HD textures пакетот за колку ти го намали FPS'от ?Зависи што сакаш, да играш или да чекаш, ако сакаш да играш симнувај ја 3DM ако сакаш да чекаш чекај ја Skidrow
Ќе ти кажам точно, да пробам прво, прееска играв и снимав али не запаметивИ ја се мислев да чекам од Skidrow...али ја симнав оваа и си тера без проблеми ,така да симињај ич не му ја мисли.
Кажи ми HD textures пакетот за колку ти го намали FPS'от ?
It's Cr1tiKalDark Souls - Prepare To Die Edition RETAILDVD [NO CRACK]-P2P
NoCrack, а се утепа од радување.Dark Souls - Prepare To Die Edition RETAILDVD [NO CRACK]-P2P