N
Nicky Santoro
Гостин
која година си?Лево бекче нелкое, талент? Може и позајмица.
која година си?Лево бекче нелкое, талент? Може и позајмица.
2013која година си?
Колку имаш буџет и со кој тим си ?Некое десно бекче солидно така со малце пари ?
Robinson и Flanagan се огромни таленти и ако ги земеш, ќе се снабдиш со лев и десен бек за дооолго време.Фала, Robinson it is.
Romario бразилчетоНекое десно бекче солидно така со малце пари ?
Повели видиМоже ли да ми кажете како да купувам играчи а да ги плаќам на рати
Вератти го земав мн добро игра а и може добар играч од Јунајтед Jordan Ayew кине барем у мојава лига ;DНејмар да го земел во твенте за 85 милиони како ги кажа како секоја сезона по 200 да му даваат.
иначе нз дали ќе дојдат играчи од типот на Ковачич , Верати ,Бертолаци тие за 2-3 сезони максимум стануваат најјаки на играва
Sebastien Bassong од Тотенхем и јас го земав ке ти биде добро засилувањеЛево бекче нелкое, талент? Може и позајмица.
Па играм со Тотенхем и он ми е прва, замена за него барав, бекапВератти го земав мн добро игра а и може добар играч од Јунајтед Jordan Ayew кине барем у мојава лига ;D
--- надополнето: 20 август 2012 во 19:59 ---
Sebastien Bassong од Тотенхем и јас го земав ке ти биде добро засилување
Епа незнаев ЛОЛ епа вака ако можеш земи го адриано од Барса .... нема да ти бара мн барем у поранесниот Game мене не ми бараше и ако ти фали шпиц би ти кажал Leandro damiao ако имаш буџетПа играм со Тотенхем и он ми е прва, замена за него барав, бекап
Па играм со Тотенхем и он ми е прва, замена за него барав, бекап