Football Manager 2012 - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
article-2141381-12514CA6000005DC-512_468x392.jpg
Bassong ?!?

До тебе е. Кај мене беше стандарден во први 11 првите 3 сезони, после ги зголемив амбициите, па земав боље :)

Дај тактика и трансфери :)

http://en.wikipedia.org/wiki/Benoît_Assou-Ekotto
Да бееее не му ја знам фацата само у FM го имам видено xD
--- надополнето: 20 август 2012 во 20:09 ---
Некој да даде десно бекче за до 10М ??

Вршаљко,Корчиа или како и да се читаше од сошо, Ромарио јас го играм веќе 5-6 сезони и е доста добар и јас го земав првата сезона.Од џенова тој гркот може да го земеш и да го играш и десен бек и централен доста добро се развива.

Ако не ве мрзи, инсталирајте постара верзија на играва, препорачувам 2006ка и видете како лесно ќе кршите противниците со овие тактички знаења што ги имаме од поновиве игри...

Ако не ве мрзи, инсталирајте постара верзија на играва, препорачувам 2006ка и видете како лесно ќе кршите противниците со овие тактички знаења што ги имаме од поновиве игри...
Јас сум во план да се вратам на 2007 повторно. Некако поновиве верзии ми се помонотони некако го изгуби шмекот играва со 3Д-во како фифа да играм ми е и побрзо ми ссе здосадува.Очекувам некој да ме цитира и да ме просветли дека и овде може 2д камера да направам :D
2007 ми е поедноставна и поинтересна

А што да праам јас бе што ја делитнав играта ? :D
Нетот месецов ми е тиња,зошто не знам,немам шанси да ја симнам пак,ќе умрам од чекање до први :pos:

Па имаш ли ја во торент играта односно сетапот ?
Ако го имаш од таму можеш пак да си ја инсталираш.

Вршаљко,Корчиа или како и да се читаше од сошо, Ромарио јас го играм веќе 5-6 сезони и е доста добар и јас го земав првата сезона.Од џенова тој гркот може да го земеш и да го играш и десен бек и централен доста добро се развива.

Овој Врсаљко е одличен ама многу се повредува.

Па имаш ли ја во торент играта односно сетапот ?
Ако го имаш од таму можеш пак да си ја инсталираш.

Да ја имав,ќе ја инсталирав,баш прееска си викам да не сум ја оставил по некоја случајност да ја инсталирам и јок,сум ја избришал кога почна да ми вади crash dump,бидејќи бев премногу изнервиран,ми отиде звездена кариера у јабана поради тој глупав crash dump.
Нека си средат тоа во новата верзија да не ги паљим со бензин.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom