Форматирање на Виндовс 7

• Креатор на темата Креатор на темата Zakon4eto
  • Време на започнување Време на започнување
Инсталирај EasyBCD, вклучи го, стисни на Edit Boot Menu, избриши го Windows-от од D и така нема да се појавува црниот екран за избор на еден од двата виндоуси.
jbt620i6m6vQVQ.jpg

Бидејки не знаеш кој е од D а кој од C, пред да избришеш преименувај го едниот со друго име и стисни на View Settings и таму ти пишува кој на која партиција е.
jStK5gyublR9I.jpg

Она незнае виндовс да инсталира ти и кажуваш како да работи со EasyBCD

Она незнае виндовс да инсталира ти и кажуваш како да работи со EasyBCD
Па полесно е да кликнеш делит на EasyBCD отколку да инсталираш виндоус.

Па полесно е да кликнеш делит на EasyBCD отколку да инсталираш виндоус.

И што ако го острани едниот windows кога пак ке и биде на D тоа е само да не те прашува кој да го подигаш , нејзи и треба чиста инсталација на Windows ама го средила како што ми кажа иначе уште полесно е со startup and recovery
startup-and-recovery.png

Тој од Д може да се избрише како фолдер откако ке влезеш во тој од Ц или обратно.

koj saka sega da mu preinstaliram windows7 hahahahahah
--- надополнето: 20 август 2012 во 19:19 ---
abe coek ako ne zgresi nema ni da nauci taka velat samo da se poprava greskata

koj saka sega da mu preinstaliram windows7 hahahahahah
--- надополнето: 20 август 2012 во 19:19 ---
abe coek ako ne zgresi nema ni da nauci taka velat samo da se poprava greskata
Браво бе Еленче ај да частиш сеа :)

то е ок ама како да ги форматирам не знам не сака тоа е проблем хахаха пробував во Ц да го избришам стариот windows не сака инаку се си имам на ЦД слики и се шо ми треба пред време сумљав во моите способности хаххахах
Dobro be prijatele,imas internet,imas google imas you tube.Tamo se ti e dadeno slikovito.Samo pisi na primer na you tube:how to install Windows7.Gledaj od tamo i uciTaka ke ti bide najlesno.tvoja rabota e samo da simnes od nekoj torent Windows7 ida go izrezes iso fajlot na windowsot na dvd cd,samo toa cd da bide butabilno.Podeses od biosot :first boot device CD or Dvd.Staves cd-to so windows u kompjutero i restartiras.Ke ti se pojave dole levo tekst:press any key to boot from Cd or DVD.Stisnes bilo koe kopce iponatamu samata instalacija ti kazuva sto da praves.Seto ova sto ti go pisuvam istoto go ima na you tube vo 50 primeri.Pregledaj nekoe od tie videa ako treba i ponekolku pati i ke ja znaes postapkata cekor po cekor.Probaj ne e tesko i jas taka se nauciv.Ne e nekoja filozofija.

Dobro be prijatele,imas internet,imas google imas you tube.Tamo se ti e dadeno slikovito.Samo pisi na primer na you tube:how to install Windows7.......
Се гледа се разбираш....негоооо elena1985@ ко да врти на женски род т.е пријателка ти е појше :ROFLMAO:

imam simnato window 7 pa neznam kako da go stavam na cd.....ke moze li nekoj da mi objasni kako se stava windows 7 cd.
--- надополнето: 26 март 2013 во 22:50 ---
dali ke saka nekoj da mi objasni kako da stavam windows 7 na cd ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom