nemozev da svatam sabaljeto go pisev ova use rakijata deluvaseИроничен е не го свати.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
nemozev da svatam sabaljeto go pisev ova use rakijata deluvaseИроничен е не го свати.
Па со оглед на тоа дека е во најдобра форма чисто се сомневам дека и Надал би му пречел. Но, за психолошката бариера против Надал вистина е, кога игра против него Федерер игра почудно од обично, дали дека е левак, дали нешто друго никој не знае. Еве пример во 2009 година на АО сите мислеа дека Роџер ќе го смете Рафа во финалето бидејќи Рафа играше 5 часа и 11 минути со Вердаско во 1/2 финалето а Федерер го откорна Дел Потро во 3 сета, дури мислам еден сет и на 0 му зема, е арно ама во финалето излезе некој друг Федерер, ја немаше таа сигурност во ударите, едноставно не беше оној вистинскиот.Додека ние се караме тука, види ги колку се насмеани.
Туку, нешто што скоро сите го знаеме, ама вреди да се кажи. Во 2009 Кога Надал беше тргнат од терените поради повреда, Федерер жареше и палеше без никаков притисок во рацете. Дали сега може да се очекува истото на финишот од сезоната? Дали е навистина толкава психолошката бариера од Надал?
abe daj ne otekuvaj sea...kakvo bogato semejstvo,kakvi restorani...palacinkara na Kopaonik ako e lanec togash ok...ama ti izgleda ne ja razbra prikaskata...Па со оглед на тоа дека е во најдобра форма чисто се сомневам дека и Надал би му пречел. Но, за психолошката бариера против Надал вистина е, кога игра против него Федерер игра почудно од обично, дали дека е левак, дали нешто друго никој не знае. Еве пример во 2009 година на АО сите мислеа дека Роџер ќе го смете Рафа во финалето бидејќи Рафа играше 5 часа и 11 минути со Вердаско во 1/2 финалето а Федерер го откорна Дел Потро во 3 сета, дури мислам еден сет и на 0 му зема, е арно ама во финалето излезе некој друг Федерер, ја немаше таа сигурност во ударите, едноставно не беше оној вистинскиот.
babarabatin
Значи според тебе Новак е подобар и од Федерер и Надал според тоа што си го видел во последниве година дена. А дали си се запрашал дали може он на тоа исто ниво да тера еве 5 години на пример? И самиот Новак изјави дека такво нешто како ланското нема да се повтори никогаш во неговата кариера. И според тебе Ноле ги тероризирал Надал и Федерер во последните година и пол и затоа е подобар, а што да кажеме за Надал и Федерер кои го тероризираа Новак 5-6 години по ред? Они што се за него, богови? И едно да ти кажам, јас го почитувам Новак и тоа многу, ама муабетот со базените и немањето пари не можеш да го кажеш кога е во прашање Ноле бидејќи он потекнува од БОГАТО семејство, значи неговите имаат ланец на ресторани и што уште не. Единствено условите биле лоши, во време на војна, немири итн итн.
Така да кога влагаш во дискусија почитувај нешто што е поголемо од твојот пулен и поткрепувај со факти а не со „година и пол“.
Епа баш тој е муабетот, Надал има позитивен скор со Роџер и тоа доста убедливо води а сепак Федерер е најдобар. Ај сеа да не ти објаснувам имаш Википедија и отвори си и види што како и зашто е така. Кога ќе освои Новак 7 Ролан Гароса или 7 Вимблдона тогаш ќе се рачуна во легендите и најдобрите во историјата. Ова ти што го збориш е според тебе и никој друг на светот, ти реков и пак ќе ти повторам, ако една одлично изиграна сезона е релевантна за тебе за да кажеш дека Новак е подобар и од Надал и Федерер тогаш свака ти част. Тогаш ние фановите на Надал и Федерер не знам што треба да кажеме за претходната доминација над него, а и сегашната на Роџер.abe daj ne otekuvaj sea...kakvo bogato semejstvo,kakvi restorani...palacinkara na Kopaonik ako e lanec togash ok...ama ti izgleda ne ja razbra prikaskata...
aj statistikata H2H. So Nadal ima 19/14 negativa ama ako zemesh vo obzir deka Nadal na shljaka moze i so edna raka da igra za kakov teror zborime.So Federer e 15/12 negativa so 6 godini postar igrac i so pozitiven skor vo finalni dueli i povtorno,za kakov teror zborime.Vo red,Roger e najdobar,car neviden,neshto nevideno,showman i se drugo naj...vo red li e sega,sreken (so Nadal inaku H2H Roger ima 10/20 negativa,i toa Nadal e 5 god.pomlad)
Мислам дека он ги има освоено сите Грен Слеми во една година...Лејвер, коа играчиште беше!!!!!! за мене број 2 во историјата, подобар и од Пит.
BTW Ноле потекнува од по-богата фамилија од Роџер, немојте вакви не-вистини да ширите, тренирал вака тренирал така...другите имале тимови...
BTW Ноле потекнува од по-богата фамилија од Роџер, немојте вакви не-вистини да ширите, тренирал вака тренирал така...другите имале тимови...