зависно од нанесените повреди ќе платиш оштета и најверојатно ќе подлегниш во затвор некое време
или сомели го во машина или закопај го во визба - жив не смее да излезеЌе речам дека рибав теписи у подрум, нит чула нит видела.
На кој спрат живееш?Јас да скокнам од 4ти спрат од зграда врз 2 реда бутици и врз нив приземје ...тешко некоја коска од мене да остане доле..Би скокнала од балкон, најверојатно.
Фаќаш на ЉО кога збориш ?Ќе речам дека рибав теписи у подрум, нит чула нит видела.
Не ми ја вреѓај комшиката! На 2 врати од мене живее! Па ке и го пратам нејзе тој бре, веќе нема да помисли на враќање!Ќе му пуштам нешто од Гулабицата.. А за друг пат да бидам сигурен и постер ќе си закачам, ако не се појави пак барем ќе го бркам поштарот да не носи сметки.
Тогаш ти живееш во најсигурната зграда во Велес, никој нема да ти дојде уживај.Не ми ја вреѓај комшиката! На 2 врати од мене живее! Па ке и го пратам нејзе тој бре, веќе нема да помисли на враќање!
Секогаш постојат грешки, па и “трикови“Крадецот е добро информиран каде има, а каде нема. Знае кој колку пари има и колку злато има сигурно нема да врши кражба тогаш кога се сите дома, туку ќе краде тогаш кога се сите излезени. Инаку да дојде дома крадец ќе нема да знам на која страна да фатам и да се сокријам од пусти став.
Ќе му пуштам нешто од Гулабицата.. А за друг пат да бидам сигурен и постер ќе си закачам, ако не се појави пак барем ќе го бркам поштарот да не носи сметки.
А знаеш дека има крадци и од оние кои ти влегуваат дома и ти здиплуваат по нешто и ти кажуваат на крајот намерно дека ќе одат на „некоја“ дестинација со цел да остават впечаток врз тебе дека ете, ако е он крадец како тогаш ќе го каже местото каде што отишол?! ;-)Крадецот е добро информиран каде има, а каде нема. Знае кој колку пари има и колку злато има сигурно нема да врши кражба тогаш кога се сите дома, туку ќе краде тогаш кога се сите излезени. Инаку да дојде дома крадец ќе нема да знам на која страна да фатам и да се сокријам од пусти став.