Србите се најхрабар народ

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа е само оти Македонија не била вклучена во истражувањето инаку ќе беа втори :sneaky:
Први бе...какви втори.

-Кај се русиве бе во топ10 мене баш храбро ми изгледаат :)

Ја кад сам био на косову сједном руку држим пушкомитраљез,здругом бацам бомбе, у то време створисе онај невидљиви, ја пљунем и срушим авион.
Ајјјјјјјјјјј пиши ова србиве нај храбри.:pos:
Абе како може некој кој слави пораз да биде нај храбар не ми влегува во глава.
Ај нај глуп да иде секако ама нај храбар :D туку дај нека каже палас што шмркал напнат сум деновиве, да пробам и јас па може ке напишам некоја статија како тоа бугарите се нај интелигентниот народ. :pos:

:pos: Зарем уште некој се клања на храброста?

А овие офци....како ги шупчат цццццц :facepalm:
Во стилот на вицот со магарето и лавот...кога се карале кој е цар.
Коментарот не ти доликува на аватарот :(

Појди во Белград или Нови Сад, и ќе видеш кој може вода да носи. :oops:
Белград е ѓубре, да се разбереме, сивило, згради од комунистички бетонски блокови без изолација, посебен шмек даваат југовците и флоридите и имаш чувството дека си во Куба со многубројните олдтајмери околу тебе, ништо не е мрднато 22 години, Нови Сад е посебна приказна, меѓутоа еден град (со значително изменет демографски состав после војната во Босна) пролет не прави...
izvadeno e totalno od kontekst istrazuvanjeto.Znaci,Srbite se narod so najgolema SAMODOVERBA, a ne hrabrost
За да имаш самодоверба во нешто (било што) треба да си добар во тоа, кажи ми ти мене која е причината за таа како што ти ја доживуваш српска "самодоверба", фактот Дека ги изгубија сите војни изминативе 10 години?
Дека имаат висок животен стандард?
Дека се иновативни во технологии?
Каде е германецот, французот, англичанецот во самодовербата?

Можно ли е да има луѓе кои вака плитко размислуваат во Македонија? :facepalm:

Кога Србин ке земе бомба во рака,и ке влезе во Бондстил,тогаш ке им го признаам ова...а сега засега на Пашту и Таџиките ке можат бунарска вода да им носат...

Ова правеле испитување на Фејсбук, како се јаки србите? Поглупо истражување, со анализа на прашања, за ваква категорија - не сум видел до сега.

Белград е ѓубре, да се разбереме, сивило, згради од комунистички бетонски блокови без изолација, посебен шмек даваат југовците и флоридите и имаш чувството дека си во Куба со многубројните олдтајмери околу тебе, ништо не е мрднато 22 години, Нови Сад е посебна приказна, меѓутоа еден град (со значително изменет демографски состав после војната во Босна) пролет не прави...
Сакаш да кажеш дека Скопје е поубав од Белград? o_O

serbian-girls-chetnik-girl-07.jpg
serbs.jpg
Mene ovie mi se najhrabri :D

Многу легитимно изгледа анкетава...уште малце и ќе и поверував.

dragance_mitreski.jpg

Он топик:Сите народи на Балканот се ‘најхрабри‘ и супер им е, најјаки во Европа (y)

Back
На врв Bottom