Бев видов они на насПојди во Белград или Нови Сад, и ќе видеш кој може вода да носи.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бев видов они на насПојди во Белград или Нови Сад, и ќе видеш кој може вода да носи.![]()

Први бе...какви втори.Тоа е само оти Македонија не била вклучена во истражувањето инаку ќе беа втори![]()

туку дај нека каже палас што шмркал напнат сум деновиве, да пробам и јас па може ке напишам некоја статија како тоа бугарите се нај интелигентниот народ. 
Коментарот не ти доликува на аватаротЗарем уште некој се клања на храброста?
А овие офци....како ги шупчат цццццц
Во стилот на вицот со магарето и лавот...кога се карале кој е цар.

Белград е ѓубре, да се разбереме, сивило, згради од комунистички бетонски блокови без изолација, посебен шмек даваат југовците и флоридите и имаш чувството дека си во Куба со многубројните олдтајмери околу тебе, ништо не е мрднато 22 години, Нови Сад е посебна приказна, меѓутоа еден град (со значително изменет демографски состав после војната во Босна) пролет не прави...Појди во Белград или Нови Сад, и ќе видеш кој може вода да носи.![]()
За да имаш самодоверба во нешто (било што) треба да си добар во тоа, кажи ми ти мене која е причината за таа како што ти ја доживуваш српска "самодоверба", фактот Дека ги изгубија сите војни изминативе 10 години?izvadeno e totalno od kontekst istrazuvanjeto.Znaci,Srbite se narod so najgolema SAMODOVERBA, a ne hrabrost

Како ќе доликуваше?Коментарот не ти доликува на аватарот![]()
Сакаш да кажеш дека Скопје е поубав од Белград?Белград е ѓубре, да се разбереме, сивило, згради од комунистички бетонски блокови без изолација, посебен шмек даваат југовците и флоридите и имаш чувството дека си во Куба со многубројните олдтајмери околу тебе, ништо не е мрднато 22 години, Нови Сад е посебна приказна, меѓутоа еден град (со значително изменет демографски состав после војната во Босна) пролет не прави...