Србите се најхрабар народ

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
Добра вест си смислил латас за да ја величи Србија, и јас пред да отидам таму верував во митовите раскажувани од Латас и некои комуњари, ама кога бев таму најдов поголема беда и од МК, во секој сегмент од српското општество (вклучувајќи култура, начин на мислење,работна навика, хигиена) ...

Добра вест си смислил латас за да ја величи Србија, и јас пред да отидам таму верував во митовите раскажувани од Латас и некои комуњари, ама кога бев таму најдов поголема беда и од МК, во секој сегмент од српското општество (вклучувајќи култура, начин на мислење,работна навика, хигиена) ...
Македонија е каде каде пред Србија тие можат вода да ни носат

Имам да кажам два три збора за вакви „истражувања“ ама страмота е ,а и не чини да се употребуваат пцовки на форум.

Istraživanje: Srbi ne vole da se kupaju

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.290.html:391802-Istrazivanje-Srbi-ne-vole-da-se-kupaju

Ко си ти пуши га....:pos:

Само малце, им поставувале прашања и према тоа одредиле кој е најхрабар? :confused:

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
:pos: Зарем уште некој се клања на храброста?

А овие офци....како ги шупчат цццццц :facepalm:
Во стилот на вицот со магарето и лавот...кога се карале кој е цар.

Нема врска ова тестирање...
Србија е преплавена со зони и пајак - возила. Зонско има не само во Белград,туку во речиси секој град.
Да беа храбри одамна ќе се ослободеа од зонско...

Русите ги нема ни во топ 10 ?
wtf_is_this_shit.jpg

Не се секирај Русите храброста ја докажуваат со дела, а не со прашања.. еве ти и доказ (y)

Back
На врв Bottom