Што ли му текнало без Кедира и Бенз да почнеCasillas; Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Coentrao; Lass, Xabi Alonso; Di María, Özil, Cristiano; e Higuaín.
Го чува Мур за првото Ел КласикоБензема прва против Барселона
Мислам дека требаше да му текне на Сахин место на ЛассНа Мурињо му текна дека Ласс е во тимот
Toa e toa, prosto ko grav.Дечки ај оние што повеке се разбираат у сопкаст у кратки црти да ми објаснат.
Го отварам и ми бара ацц, али можам и преку анонимус.Се логирам, и после кај што пишува само адресс, треба да внесам(тоа што очекуем некој тука да го постави ) И тоа е тоа ?
Океј, океј, фала. На време за секој случај да прашам, да не има после проблеми сред утакмица, па да нема кој да објасни.Toa e toa, prosto ko grav.
sop://broker.sopcast.com:3912/134133
sop://broker.sopcast.com:3912/133668
sop://broker.sopcast.com:3912/111719
Probaj so nekoja od ovie adresi koga ke pocne.
Тука сум јас не се секириОкеј, океј, фала. На време за секој случај да прашам, да не има после проблеми сред утакмица, па да нема кој да објасни.
napraev akaunt se logirav i .....http://multitv.info/ Повелете спуштете ја програмава и регистрирајте акаунт лесно е ја има СК прајм
Сигруно несо не си направил, иди на мејл кликни на линкот што ти е тамуnapraev akaunt se logirav i .....
doslo je do greske prilikom logovanja
vas kljuc nije validan !!!
некое кракче нема за овоа да биде стално активноСигруно несо не си направил, иди на мејл кликни на линкот што ти е таму
Ќе видам ако најдам на еден форум, а ако не ќе ја пробаме варијантата uninstall installнекое кракче нема за овоа да биде стално активно