Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
21 минутаНаместо на ДВД стај го на УСБ како бутабл и за 7-8 мин се инсталира windows 7 наместо оние 21 минути од ДВДпробано и тестирано...
ај сега ми треба помош го преинсталирав windows7 арно ама не сакаше да го вменти во c него го стави во d посто немало free space во c и сега го имам windosot на 2 пати и кога го приклучувам компјутерот ми излегва црн екран со пишано сакам windows7 или другиот windows7 новиот преинсталиран.Е сега не знам со да напрам како да го избришам стариот windows не сака да се избрише
то е ок ама како да ги форматирам не знам не сака тоа е проблем хахаха пробував во Ц да го избришам стариот windows не сака инаку се си имам на ЦД слики и се шо ми треба пред време сумљав во моите способности хаххахахДодека си сеуште на почеток, најубаво ти е да го преинсталираш пак но овој пат ФОРМАТИРАЈ ГИ ПАРТИЦИИТЕ, и одбери каде да се инсталира Windows 7. За ова да го направиш треба да ја стартуваш инсталацијата директно од CD пред да подигнеш Windows (Boot from CD).
Претходно зачувај си се што ти треба, на некое USB или посебен хард диск или некоја партиција која нема да ја форматираш.
то е ок ама како да ги форматирам не знам не сака тоа е проблем хахаха пробував во Ц да го избришам стариот windows не сака инаку се си имам на ЦД слики и се шо ми треба пред време сумљав во моите способности хаххахах
windows was unable to complete the format taka mi pisuvaИмаш убаво опција формат во инсталацијата да го форматираш ако си го инсталирала од двд
а има зијан некаков или можам да терам вака ?
--- надополнето: 19 август 2012 во 01:40 ---
windows was unable to complete the format taka mi pisuva
нема зијан никаков. Едноставно ќе имаш 2 виндовси, ќе бираш кој да се стартува и то е[/хахахаха добро барем ме утеши јас си реков да не цркни компјутеров хахаха
Не знам како обично ги прајте партициите, кај мене се на пр.:ај сега ми треба помош го преинсталирав windows7 арно ама не сакаше да го вменти во c него го стави во d посто немало free space во c и сега го имам windosot на 2 пати и кога го приклучувам компјутерот ми излегва црн екран со пишано сакам windows7 или другиот windows7 новиот преинсталиран.Е сега не знам со да напрам како да го избришам стариот windows не сака да се избрише